IsaDora Holiday | Glow Drops, Strech Lash Mascara & WonderNail


Heeeeey! :) Igyekszem most már egyre aktívabb lenni, habár nem ígérek, mert abból nem mindig sül ki jó dolog. Viszont most itt vagyok, és nekem már ez is nagy szó. :) De nem is húzom ezt tovább.
A mai bejegyzésben az IsaDora márka pár termékét mutatom meg nektek, amiket ugyan már láthattatok nálam gyorsabb és ügyesebb bloggereknél, de nem szerettem volna kihagyni ezeket egyáltalán.


A legkedvencebb termék számomra a 3-ból az első, ez a csillámló csodacsepp. (Jó, ez így elég bizarrul hangzik). Lényeg a lényeg, bármilyen alkalmat fel lehet dobni vele. Pár csepp a dekoltázsra, vagy akár a szemöldök alá, de egy partiban akár a kulcscsontra, vállakra, karokra is, tényleg bárhova, és tuti te leszel az este fénypontja. ((:


A következő egy szempillaspirál, aminek a különlegessége a keféjében rejlik. Ha megtekered a kupak végét, aszerint változik a kefe hossza, így lesznek ritkábban vagy sűrűbben egymás mellett a kis sörték, és így igazából mindenki magának tudja beállítani, hogy milyen sűrűség a számára ideális. Én jobban szeretem, ha jól össze van húzva a fej, sokkal szebb pillákat tudok úgy készíteni vele.


A harmadik termék pedig egy körömlakk. Fura, hogy ez van a legvégén, nem? Mindenesetre nagyon tetszik ez a Galaxy Rose nevet viselő kis csoda, tényleg valóban rose gold-ös árnyalatban pompázik, úgyhogy a név abszolút találó. Az ecset még mindig fantasztikus, nagyon szeretem a lekerekített ecseteket, annyira könnyű velük minden kis rést elérni és tökéletesen kifesteni a körmöket.



Igazából nem mondom, hogy reménykedem abban, hogy eljutok majd egy szilveszteri partiba, mert jelen pillanatban nem vágyom rá, viszont a Glow Drops glitteres terméket biztos, hogy itthon is magamra fogom majd kenni, nekem annyira fun. :D Igazság szerint eddig minden hozzám is eljutó IsaDora kollekcióból volt valami kifejezetten kedvenc, nos, most ez lett.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.