Avon újdonságok a polcomon

Szeretek Avon csomagokat kapni. Az esetek nagyon nagy százalékában olyan termékeket sikerül választanom, amit szeretni is fogok és tényleg be tudok építeni a napi rutinomba, sminkrutinomba.
Ezúttal olyan termékeket is választottam, amiket nem én fogok hasznosítani az életemben, viszont ezekről is elég kiforrott véleményt tudok továbbítani számotokra.

Parfümből nehezen nyúlok mellé, megesik, ha virágos, nagyon fűszeres illatot választok, de a gyümölcsösekkel mindig biztosra mehetek, így volt ez a Stamina illatpár női változatánál is. Rajtam abszolút a málna érződik az elejétől a végéig, és igazából nekem ez még így ősszel is nagyon jól esik. Akinek szükséges, akár napközben újrafújható, de ruhán például egész nap teljesen jól érződik. 




És ha már van férfi verzió is, itt most kedves (marketinges) kollégám szavait tolmácsolnám számotokra:
"Avon Stamina For Him
Célok. Erő. KITARTÁS. A győzelem a bátraké! Korábban féltem választani az Avon férfi illatkínálatából, de úgy éreztem, hogy most itt az ideje kipróbálnom. Kipróbáltam és pozitívan csalódtam. Mikor először magamra fújtam, kicsit szokatlan illatot éreztem, de ezt betudom annak, hogy más márka másik illatához vagyok hozzászokva. Első érzésre az a gondolat futott át a fejemen, hogy csak alkohol szagot érzek, de pár másodperc elteltével el is illant és maradt egy kellemes friss, páfrányos férfias illat. Tartósságával is teljesen elégedett lehetek. Reggel befújom a nyakam, illetve az alkaromat és a visszajelzések alapján még este is érezhető. Üvegét kényelmes tartani a kézben és a kupakja sem lejárós, így bátran tarthatom a táskámban is."

Illetve még egy, férfiak számára való terméket is választottam, így erről sem én fogom elmondani a véleményem, legalábbis az én véleményem maximum annyi, hogy jó illata van. :)
"Mivel a szakáll (legalábbis az enyém) gondos ápolást igényel, és szeretek is vele foglalkozni, ezért mindig jól jön legalább egy olaj. Azon túl, hogy ápol, legyen jó illata. Szerencsére mindkét tulajdonságában igazán meggyőző ez a termék. Keveset kell belőle felvinni, hamar beszívódik, fényes, ápolt marad a szakállam hosszú ideig. "


A csomagomba kerültek sminktermékek is, így ezt a szekciót hagytam a végére. Egyébként azért 6 termék szerepel a posztban, mert az augusztusi és szeptemberi újdonságok egyszerre érkeztek meg hozzám, de nem akartam kettészedni. Együtt jöttek, együtt is kerülnek ki.

Egy krémes szemhéjfestéket, illetve (nagyon meglepő, tudom) két matt folyékony ajakrúzst választottam.



 A krémes festéket biztonsági játékként arany verzióban kértem, így nagyjából minden színhez könnyen passzol, illetve egyébként hétköznapi sminkekben is nagyon jól beilleszthető. A folyékony rúzsok tökéletesen passzolnak az évszakhoz, egy lila és egy bordó árnyalat érkezett hozzám. A rúzsok nagyon krémesek, könnyű őket eloszlatni az ajkakon. Az applikátor ugyan nem a kedvencem, de nem használhatatlan. Egy rétegben is nagyon szép fedést lehet elérni, így nem feltétlenül szükséges egy második réteg. 
A krémes festék kellemes állagú, nem durván arany, így nem feltűnő, nem giccses.


Összességében szerintem igazán szuper újdonságok vannak időről-időre az Avon háza táján, és elérhető áron, jó minőségű termékeket kínálnak, úgyhogy egy nagy igen az Avonnak részemről ismét.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.