Ápolás | Az ajkaknak

Most, amikor mindent is ápolunk, nem szabad kihagyni az ajkakat sem. Az enyém eléggé hajlamos a kiszáradásra, nem érdekli különösebben, hogy nem tél van, nincs a lakásban hideg, ha kiszárad, hát kiszárad. Szóval erre keresem a megoldást jelenleg, hogy egyrészt tápláljam is az ajkaimon lévő bőrt, illetve hogy a már elhalt hámsejteket megpróbáljam eltüntetni.
Így jött képbe a Burt's Bees Lip Scrub.



Amit tudni kell (vagy érdemes) a termékről:
"Lanolint, méhviaszt és mézkristályokat tartalmaz, melyek gyengéden eltávolítják róla az elhalt hámsejteket, és így tökéletesen előkészítik az ajkakat a rúzs felvitelére. Eközben pedig szépen finomítja is az érzékeny bőrt, így az ajkak tökéletesen lágyak és bársonyosan selymesek lesznek.

Összetétele:
 - 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmaz
 - mézkristályok – kímélő, természetes peelingként hat
 - ricinusolaj – segíti a száraz és repedezett ajkak regenerálását
 - lanolin – puhítja és lágyítja az ajkak bőrét
 - méhviasz – védi az ajkakat a kiszáradástól
 - kakaóvaj – szép finommá teszi az ajkak bőrét"


A tapasztalataim a termékkel kapcsolatban lényegében egész pozitívak, HA minden nap használom, legalább reggel és este is. A benne található szemcsék nem durvák, így nagyon száraz ajakon talán nem fog érdemi hatást kifejteni a termék ezen funkciója, viszont a benne található különböző tápláló olajok tökéletesek. Viszont, mivel egy belenyúlkálós termékről van szó, csak otthoni használatra javaslom, mindenképp kézmosás után.

Kellemesen hidratál egyébként, az illata is szuper (mondjuk ilyen összetevőkkel nem csoda). Ez a kis tégely szerintem kimondottan sok alkalomra elég még napi 2x használat mellett is. Nem mondom, hogy hamar beszívódik, de megéri kivárni. Alapvetően megtartottam a sminkelési rutinom, tehát reggel felkelek, kisminkelem magam, pedig itthonról dolgozom. Szóval megtisztítom a bőröm, használom az ajakradírt, hidratálom az arcbőröm, ezután kisminkelem magam, és addig van ideje hatni bőven.

Ti milyen termékre esküsztök, ha az ajkaitokról van szó?

2 megjegyzés

  1. A sima ajakbalzsamjukat használom és szeretem. :) Mellette az EOS vált be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Korábban én is használtam az ajakbalzsamot, de valamiért abban még nem leltem rá az igazira. Köszi az EOS tippet! :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.