Avon | Áprilisi újdonságok


Az Avon hónapról hónapra egyre szuperebb újdonságokkal rukkol elő. Ismét választhattam pár terméket, ezúttal az áprilisi újdonságok közül. És úgy is alakult, hogy a három termék, ami érkezett, még összhangban is van egymással, legalábbis a külcsín tekintetében, annyira tavasz (lila-rózsaszín-kék, pasztell kivitelben) mindegyik. Na de mutatom is!


Elsőként a hónap egyik parfümújdonságáról írnék pár szót. A leírása alapján abszolút a magaménak éreztem:
"Az Avon Surreal Utopia kölni az igazi álmodozók illata. Merüljünk el gondolatainkban és hagyjuk, hogy ez a csodás illat átjárja lelkünket! A fekete ribizke kellemesen fanyar illata egy cseppnyi selymes vaníliával édesítve magával ragad bennünket és boldogsággal tölti el gondolatainkat. Lépjünk be az álmok világába, ezzel a mesés illattal bármi valóra válhat! "


Egyszerre gyümölcsös, édes, és nyújt abszolút tisztaság illatot. Viszonylag hosszan tart a hatás, de a vége felé, mikor már csillapodik, a gyümölcsös jegyek maradnak csak meg, ami szintén kellemes.
A doboza igazán mesés, ez a pasztell kék-lila-rózsaszín kombináció, az átmenetek, a fejjel lefelé lógó erdő a tetején mind-mind igazán széppé teszi az egészet. Szerintem simán tökéletes lehet ajándéknak még csomagolás nélkül is. Az üveg kialakítása különleges, a teteje fehér átmenetes, alul pedig áttetsző. A kupak abszolút táskabarát, biztos vagyok abban, hogy nem fog leesni soha (nem egyszerű levenni sem).
Összességében, amellett, hogy gyönyörű, tökéletes tavaszi parfüm. Annyira romantikus a külseje és az illata számomra, hogy jelen pillanatban csak a tavaszhoz tudom kapcsolni.


Érkezett egy gyönyörű ecsetszett is, melyre a #BEAUTY felirat került arany színnel. Semmi felesleges minta, letisztult, egyszerű külső, és igen, a legtöbbször ennyi elég is ahhoz, hogy valami gyönyörű legyen. A két nagyobb ecset pirosítóhoz, bronzosítóhoz, illetve akár highlighterhez is tökéletes, púderhez valószínűleg valami nagyobb fejűt használnék. A kicsi ecset pedig tökéletes, ha esetleg a szemhéjpúder szorul igazításra - bár most egyébként a szett kicsit elvesztette a táskabarát jellegét (a parfümhöz hasonlóan), de erről nem a termékek tehetnek... Egyébként egyik sem hullajtja a szálakat, puhák és könnyű velük dolgozni.

A dobozból kivehető a kis rózsaszín ecsettartó rész, így bármi másnak is lehet használni a tokot. Akár laposabb kivitelezésű napszemüveghez, akár tolltartónak, apró mütyürök tárolására, bármihez, ami belefér. 


Végezetül pedig egy habfürdő, cseresznyevirág illattal. Mi lehetne tavaszibb a cseresznyevirágnál? Mindenütt virágzó fák, mesés illat, gyönyörű színek - legalább bent hadd élvezze az ember mindezt. Jó, nyilván fákat elég macerás dolog a házba/lakásba vinni, de a színek és illat megoldható, és emellett még kellemes, relaxáló hangulatba is kerülünk ettől a szuper habfürdőtől.


 Gyönyörű és jól kihasználható termékeket kínál az Avon ebben a hónapban (is), úgyhogy érdemes lecsapni rájuk.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.