Arcmaszkolás vol2 | PIBU 3in1 maszk

Kicsit több, mint fél éve írtam a blogon PIBU fátyolmaszkokról. Nagyon nem szoktam érinteni a blogon különösebben az arcápolás témát, mert az arcápolási rutinom a sminkeltávolításból, és a hidratáló krémből áll, és ezt szoktam "megfűszerezni" a PIBU fantasztikus maszkjaival - inkább a fátyolmaszkokkal, mint az agyagosokkal, de rájuk sincs panaszom egyáltalán. Az előző bejegyzés maszkjai sima egylépéses maszkok - nyilván előtte ugyanúgy meg kell tisztítani az arcbőrt, de maga a maszk csak magából a maszkból áll. Ezt emeli kicsit magasabb szintre a 3in1 - 3 steps to beauty maszk.



Míg a korábbi fátyolmaszkok kizárólag a maszkok csomagolásával rendelkezett, már amennyiben nem szettben veszi az ember, mert szettben egy szuper dobozba kerül. A 3in1 maszk kapott egy külső, karton borítást, gyönyörű dizájnnal, a hátulján plusz információkkal - használati útmutató részletesen, összetevők listája, ilyesmik. Egyébként imádom ezt a külsőt, azon túl, hogy a bőrünket kényeztetjük, miért ne kényeztethetnénk a szépérzékünket?


A kartonon belül lapul maga a termék. A perforáció mentén szépen el lehet tépni a csomagolást, illetve külön tetszik ez a megoldás, hogy nem külön-külön került bele a kartonba a 3 "lépcső", hanem egynek "álcázva".
A lépések az alábbiak:
Az első szérum, ami az Active Serum nevet viseli, hivatott feltölteni a bőrt antioxidánsokkal, illetve hidratál, és segít abban, hogy minden hatóanyag megfelelően felszívódjon. A szérumot bele kell masszírozni a bőrbe, és nem kell eltávolítani vízzel.
Következő lépésként jön a tényleges maszk, melyet 15-20 percig kell fenthagyni a bőrön, illetve az eltávolítás végén szintén az arcbőrbe kell masszírozni a maszkról ottmaradt hatóanyagokat.
Utolsó előtti lépésként jöhet a Finishing Serum, mely nagyon magas C-vitamin tartalmának köszönhetően ragyogóvá varázsolja, kisimítja és egyenletessé teszi az arcbőrt, plusz hidratálást ad, és véd a káros külső behatásoktól.
Így utolsó lépésként nem marad más, mint hogy büszkék legyünk az ápolt arcbőrünkre. :)


Az utolsó kép tulajdonképp csak a kis cuki piktogramok miatt készült el.

A főbb hasznos hatóanyagok:

Kamillavirág kivonat: antibakteriális, gyulladásgátló és nyugtató hatású. Segíti a bőr regenerációját, tisztítja és felfrissíti a bőrt. Segít a fertőzések, bőrpír és pattanások elkerülésében.

Bazsarózsa gyökér kivonat: nyugtatja az irritált bőrt, gyulladáscsökkentő és tonizál. Csökkenti a fáradtság jeleit - pl. táskák és sötét karikák a szem alatt. Hatékonyan lép fel az UV-sugarak bőrkárosító hatása ellen. Tele van értékes antioxidánsokkal.

Ázsiai gázló kivonat: szintén gyulladásgátló hatású. Serkenti a kollagén termelődését - a bőr rugalmasabb, feszesebb és fiatalosabb lesz. Segít a szem alatti sötét karikák csökkentésében.

Trehalóz: visszatartja a bőr nedvességtartalmát, így elősegítve a bőr lassabb öregedését. Simítja és táplálja a bőrt, miközben rugalmassá varázsolja.

Ricinus olaj: hidratál, táplál, puhít, simít. Segít fenntartani a bőr megfelelő hidratáltságát, és erősíti a bőr természetes védekezőképességét.


Biotin: hatékonyan regenerálja a bőrt, minimálva a száraz bőr, irritációk, korai ráncok kialakulásának lehetőségét. Hidratál, csökkenti az elszíneződéseket, egyenletes tónust eredményez.

Panthenol: Serkenti a kollagén és elasztin termelődését. Javítja a bőr szerkezetét, rugalmassá téve azt. Segít a bőr vízmegtartásában.

Kombucha: mélyen tisztítja a bőrt, és helyreállítja azt, csökkentve a bőrproblémák kialakulását. Késlelteti a ráncok kialakulását.


Egyszerűen nem találok a márkára jobb szót jelent pillanatban a cukinál. De tényleg, hihetetlen aranyos, minőségi, és mégis felnőtt az egész.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.