Színes tusvonalakra fel! Akár többre is..



Még korábban volt egy posztom a L'Oréal színes szemhéjtusairól, viszont azóta beszereztem a kék verziót is, ezért úgy gondoltam, készítek egy update posztot. Ami kicsit a kreatívabb részéről közelíti a témát. Mármint ne gondoljátok, hogy most aztán olyan műveket rittyentek az elkövetkező hetekben, hogy be lehet majd keretezni :D De igyekszem a jelenlegi helyzetből és magamból kihozni a legjobbat. :))



Szóval, a korábbi posztokban már szó volt a L'Oréal Paris Superliner Matte Signature Burgundy, illetve Emeraud árnyalatokról, így a mai poszt a Blue-ról fog tulajdonképp szólni, legalábbis az elsőt felét illetően. Az Emeraud és Burgundy árnyalatokról azt kell tudni, hogy inkább tompa, mélyebb árnyalatok, enyhe fémes finissel, viszont a Blue abszolút élénk kategória, és nem véltem benne fémes hatást felfedezni. Jól pigmentált, viszont érdemes ügyelni arra, hogy ha egy területen szeretnénk többször átmenni, azt gyorsan, és még a nedves előző rétegre vigyük fel, különben hajlamos kicsit megkopni. Tartós, simán viseltem egész nap.


A poszt másik fele tulajdonképpen az eddigi "mókázgatásaim" bemutatására szolgál. Ahogy említettem, szeretnék többet készíteni, mint egy sima tusvonal, és ehhez lényegében tök jól jönnek a színes tusok, amik már alapból mást adnak, mint egy fekete tus - bár nyilván a fekete tusokkal is lehet kreatív sminkeket készíteni, szó se róla.

Az első próbálkozásom az alábbi kis montázson látható kék verzió volt, ami tulajdonképp a belső szemzugom és a tusvonal külső végének összekötése volt. Nos, kicsit nehezebb a kékkel ilyen szempontból dolgozni, de nem lehetetlen. A második "művem" a Burgundyval készült, erre már határozottan büszke vagyok, még az utcára is kimentem volna benne, ha egyébként kijárkálnék...
A bordóról közelebbi fotót eggyel lejjebb találtok, illetve végül csináltam egy "mixet", továbbfejlesztettem a Burgundy verziót, a kékkel, és hullámok kerültek fölé, de ez már csak az egyik szememre, kíváncsi voltam, hogy különböző stílusú tusvonalak mennyire nézhetnek ki jól együtt. Na, ez konkrétan úgy néz ki, mint egy tubusból kinyomott fogkrém :)))




Egyelőre itt tartok a tusvonalas mókázásban, remélhetőleg egyszer sikerül a sminkelős skillem legalább fele olyan szintre felfejleszteni, mint anno a lakkozósat, és akkor már boldog leszek :D

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.