AVON márciusi újdonságok

Amilyen szürke ma az idő, úgy gondoltam, viszek bele egy kis színt az Avon jóvoltából :) A mai posztban pár márciusi újdonságról lesz szó, és őszintén szólva örülök, hogy ezeket választottam, mert bizony szuper termékek.




Az első, amiről szót ejtenék, a habfürdő. Imádom a mangós dolgokat, akár ételek-italok, akár illatok tekintetében is, és imádom a habfürdőket, az órákig kádban pihenést, szóval nem is volt kérdéses. Nagyon telt illata van, és nagyon jól habzik maga a termék. A vízt nem színezi át ilyen narancsosra, de nem is feladata, erre a célra vannak viszont a...


... a fürdőbombák, bizony. Kétféle verzióban kapható, az egyik a virágoskertek illatvilágát idézi, én viszont a Gyümölcsbomba fantázianévre hallgató szettet választottam. Imádom a gyümölcsös illatokat, bár ez az előbb már a mangónál is kiderült. A szettben található illatok: málna, mangó (megint :)) és kivi. A fürdőgolyók a szuper színek (amik nem fogják be a kádat!) és szuper illatok mellett avokádó- és szőlőmagolajjal kényeztetik a bőrt, azt hiszem, erre mondják, hogy kellemest a hasznossal. :)


A harmadik termék, az abszolút kedvenc pedig a HERSTORY parfüm. Egyszerre kellemes, lágy, és mégis van benne valami határozott. Igazából, szerintem ez eddig a legnőiesebb parfümöm valaha.

A leírása az alábbi volt, és igazán megkapott:
"AVON HERSTORY parfüm
Mi a Te történeted?
Legyünk bátrak, döntsük le az előttünk álló falakat és higgyük el, hogy bármire képesek vagyunk! Az Avon új HERSTORY parfümje egy igazán különleges és inspiráló illat, amely erőt és lendületet ad céljaink eléréséhez és önmaguk megvalósításához. Fontos, hogy elhiggyük, megválaszthatjuk, kivé válunk és mit teszünk ebben a világban. Írjuk meg mi magunk a saját történetünket, legyünk mi az inspiráció és a szenvedély! A lendületes rózsabors, a merész és kifinomult írisz, valamint a különleges pacsuli lehengerlő illatával bármilyen akadályt könnyedén leküzdhetünk."

És valóban, mindenkinek megvan a maga története. Egy történet, ami elmeséli, hogy milyen hosszú út kellett ahhoz, hogy ráleljen a mostani önmagára. Hogy miken kellett keresztülmennie, milyen hülyeségeket követett el, milyen csodás élményekben volt része, kik léptek ki az életéből, és kik lettek új társak. És a legfőbb dolog, amivel szerintem bárki inspirálhatja önmagát, az, ha szereti azt, akivé vált a hosszú út során.

És mi a te történeted? :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.