IsaDora | Szempilla- és körömápolás & sminktermék újdonságok


Az IsaDora márka időről-időre szuper termékekkel rukkol elő. Legalábbis, amiket eddig volt szerencsém kipróbálni, tényleg egytől-egyig jól működtek/nek, minőségi és jól kihasználható termékekről van szó. Volt és van is kedvenc termékem a márkától, és ami azt illeti, a posztban egy új szerelem is helyet kapott, de majd úgyis meglátjátok, hogy melyik termék "személyében".




LASH ENERGY - treatment mascara
Ez a szempillaspirál tulajdonképpen egy szempilla erősítő szérum, és kétféle verzióban kapható. Van az áttetsző, fehér tubusos kis csoda, aminek tulajdonképpen egy "kezelés" a megtisztított szempilláknak, leginkább lefekvés előtt érdemes használni, de ha valaki pl. nem sminkel, vagy festetlen, de fényes szempillákat szeretne, arra is tökéletes. A fekete tubusos pedig rendes szempillaspirálként működik, amellett, hogy szintén magában hordozza a szérum erősítő hatását. Kicsit lassabban szárad (de nem percekben mérve, tehát nem vészes a száradási idő), mint egy átlagos spirál, de szerintem ez betudható annak, hogy tartalmaz ápoló dolgokat. Nem potyog, szépen elválasztja és megemeli a pillákat (nem, a kép készültekor már hónapok óta nem voltam szempilla lifting kezelésen, így az ívelt pillákat ténylegesen a szempillaspirálnak köszönhetem, kivéve az 1-2 makacs, előreálló pillát...).




ACTIVE - all day wear eyeshadow
Hozzám az Ivory Base nevet viselő árnyalat érkezett, amit, megmondom őszintén, ténylegesen bázisként használok szemsmink alá, és tökéletes. Nem gondoltam volna, hogy valaha is "ellenfélre" lel a korábbi szemhéjalapom, de ez nagyon szuperül működik, és mivel "bőrszínű", tényleg akkor is tökéletes, ha az ember csak egy "semmi" sminket szeretne feldobni, és akkor is, ha valami vadabbat. Nagyon hamar megszárad és nagyon kevés is elég belőle, könnyű eldolgozni. Iszonyat hamar bemattul és könnyű rajta más, por állagú szemhéjpúdereket eldolgozni. Egész nap fent van, meg sem moccan, ami nálam nem kis szó, ugyanis az olajos/zsíros (nem tudom, mi a jó kifejezés rá) szemhéjam azért rendesen megdolgoztatja az alapokat. 




LIP DESIRE
A Lip Desire termékcsaládból már rendelkezem egy bordós-barnás árnyalattal, amit őszi időben nagyon szívesen kapok elő. Igaz, hogy nem matt, viszont könnyű eldolgozni, és annak ellenére, hogy nem matt, viszonylag tartósnak mondanám. Most ebből a termékcsaládból érkezett a Vibrant Tangerine árnyalat, ami a Spring Collection 2020 része, ahogy a lejjebb található paletta is. Élénk, nevéhez hűen narancsos árnyalat. A felvitele előtt érdemes megszabadítani az ajkakat minden száraz résztől, mert azokat hajlamos kiemelni, viszont puha, egyenletes ajkakkal még a nyár is megidézhető vele talán. :))



EYESHADOW QUARTET
Háromféle négyes összeállítással indítja az IsaDora a tavaszt, és a háromból hozzám a Vibrant Tangerine nevet viselő érkezett - igen, ugyanúgy hívják, mint a rúzst, és a tavaszi kollekciónak még van egy ugyanezt a nevet viselő körömlakkja és egy szájkontúr ceruzája is.
A palettában egy semleges, egy barackos, egy barna és egy korallos árnyalat kapott helyet. Az első 3 szín matt, a negyedikben pedig vannak apró arany csillámok, de nem zavaróak, sőt, kifejezetten jól állnak ennek a színnek. A színek jól építhetők, nem porolnak. És hát nem utolsó sorban jól is mutatnak együtt.




NAIL TREATMENT - Probiotic Protection
A márka nem csak körömlakkokkal, hanem körömápoló termékekkel is rendelkezik a kínálatában. Az újdonságok között egy probiotikus körömerősítő is helyet kapott - először azt hittem, hogy rendes körömlakk, és majd úgy kifejti hatását, de nem, tenni kell a körömfelszínre, majd el kell dolgozni, tulajdonképpen krémszerű terméket tartalmaz az üvegcse. Ápolja, hidratálja a körmöket, és így segít megvédeni a körömfelszínt a külső hatásoktól.



Az újdonságokból a legnagyobb kedvenc a krémes szemhéjfesték (vagy szemhéjfesték alap, ha a nevét nézzük) lett, ezt pedig a fekete szempillaspirál követi - a márka egyetlen szempillaspiráljában sem csalódtam soha, úgyhogy bátran ajánlom. Most már nincs más hátra, csak várni a tavaszt! :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.