Notino zsákmány

Nem túl rég megejtettem egy Notino rendelést. Leginkább olyan termékek kerültek a kosaramba, ami felkeltették a kíváncsiságom, de volt 1-2, aminek a szükségét is éreztem.A YOPE márkától már próbáltam többféle terméket, de a többség, a mosogatószert leszámítva inkább valamilyen krém volt (kézkrém, testvaj és pumpás kézkrém/testápoló). Érdekelt, hogy mit tudnak még a márka egyéb termékei, így került a virtuális kosárba a YOPE Coconut & Sea Salt tusfürdő és az előző YOPE posztból már jól ismert gyömbéres illat, ezúttal folyékony szappan formájában.


Emellett már SOS volt egy új száraz sampon beszerzése, szerencsére az unikornis illatúm már elfogyott, és a Batiste márka elég jó benyomást keltett a kis kiszerelésű cseresznyés illatú használata során, ezért úgy döntöttem, adok egy esélyt a virágosnak is, hátha. A Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing arcradír eléggé hirtelen jött ötlet volt, de úgy érzem, hogy mostanában a bőrömnek több kell, mint a csak és kizárólag hidratálás. A Burt's Bees ajakbalzsamra azért esett a választás, mert a jelenlegi ajakbalzsamom sajna nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Utolsóként pedig egy fürdőbomba, méghozzá a Greenum Watermelon illatú darabja következik, amire eléggé kíváncsi vagyok, érdekel, hogy mit tud nyújtani egy drágább darabhoz képest.


Apránként igyekszem majd elmondani mindről a véleményem, úgyhogy tartsatok velem a későbbiekben is, ha érdekelnek ezek a cuki és hasznos dolgok. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.