YOPE - élet a kézkrémen túl

A YOPE egy eszméletlen cuki testápolási márka, és viszonylag többféle terméktípust felölel. Korábban már írtam a gyömbéres-szantálfás kézkrémről, a mai posztban pedig a szintén gyömbéres-szantálfás YOPE Ginger & Sandalwood folyékony szappan, illetve a kókuszos-tengeri sós, YOPE Coconut & Sea Salt tusfürdő kapja a főszerepet. 


A gyömbéres-szantálfás termékcsalád kapta a baglyot, míg a kókuszos vonalé egy hosszú, lógó fülű kutyó lett. Bevallom, a bagoly sokkal jobban tetszik, de nyilván nem csak a dekoráció játszik szerepet egy termék vásárlásának fő szempontjainál.

Az igazán cuki dizájnon és az igen magas százalékú természetes összetevők mennyiségén túl a legszembetűnőbb közös tulajdonságuk, hogy mindkettő zselés állagú az általában megszokott krémesebb állag helyett. Elsőként a folyékony szappant próbáltam ki, és kicsit meg is lepett, bevallom őszintén, viszont ahogy eldolgozom, már krémes, habos állagú lesz. Az illata kevésbé intenzív, mint a kézkrémé, de így is igazán kellemes. Nem extra tartós, de szerintem kézmosás után nem is fogja az ember órákig szagolgatni a kezét. Érzékeny bőrre is ajánlott, illetve allantoint és B-5 vitamint tartalmaz, ezek elősegíti a bőr regenerálódását. A benne lévő gyömbér kivonat tonizál, a szantálfa kivonat pedig hidratál, táplál. 

A tusfürdőnek egészen visszafogott és érdekes kókuszos-sós illata van, egyelőre nem tudom hova tenni. Jól eldolgozható a bőrön, tényleg tisztaságérzetet ad, és rendesen tisztít is, viszont az illata... Nem rossz, nem zavaró, csak fura. Túl tartósnak ennek a terméknek az illatát sem mondanám, ami számomra egyébként sem probléma (főleg, hogy annyira nem tudom hova tenni), reggeli fürdésnél napközben úgyis inkább a parfüm a meghatározó számomra, esti fürdéskor pedig pont nem érdekel éjszaka, hogy mennyire vagyok kókusz. Viszont jól hidratál, hatását tekintve számomra meggyőző. Nem száraz, nem reped és nem is viszket a bőröm a használata után, ami nálam egy hatalmas pluszpont. Ásványi sóban, vitaminokban és kókusz kivonatban gazdag, ezek adják a megfelelő hidratálást és táplálást.

Tusfürdők terén lehet, hogy majd még megpróbálkozom egy másik illattal, a folyékony szappant viszont eszem ágában sincs lecserélni, ahogy bizony a kézkrém is örök lakó lesz.
A tusfürdő 400 ml és 2490 Ft, a szappan pedig 500 ml és 2690 Ft.

A tusfürdő összetevői:
93%-ban természetes összetevők  
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Citric Acid, Sorbitan Sesquicaprylate, Polyglyceryl-3 PCA, Sea Salt, Sodium Sunflowerseed Amphoacetate, Cocos Nucifera Fruit Extract, Parfum, Sodium

A folyékony szappan összetevői:
92%-ban természetes összetevők
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Methyl Oleyl Taurate, Sodium Sesamphoacetate, Cetyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Sunflowerseedamphoacetate, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Santalum Album (Sandalwood) Extractin, Extractin, Rootin Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Linalool

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.