Bonprix rendelés | 3. felvonás




Nemrég ismét lehetőséget kaptam a Bonprix oldaltól, hogy egy meghatározott értékben termékeket rendeljek. Kicsit váratlanul ért, tekintve, hogy az előző rendelésem és az ügyfélszolgálattal való kommunikációm nem sikerült a legeredményesebben, mindenesetre éltem a lehetőséggel. A rendelésemben egy fekete szandál, egy fekete top és egy sárga táska kapott helyet, őszintén szólva mindegyiket eléggé vártam, és mivel nálam vannak egy ideje, tapasztalataimról is be tudok számolni.


Szandál


Amiatt választottam ezt a szandált, mert jó hétköznapra és alkalomra is egyaránt. 38-as méretet választottam ki. Ez egyrészről jó, másrészről hiba, mert sajnos tök más méretű a két lábfejem, az egyikre, ha jó a 38-as, a másikra tuti nagy lesz. Így ki kell találnom valami megoldást, hogy tudjam hordani, mert egyébként tetszik, jó a kialakítása, a pont jó fél nem szorít, kényelmesen elfér benne a lábfejem. A minőségre sincs különösebb panaszom, úgyhogy alapvetően jó lenne, ha jó lenne.


Hátizsák


A kedvencem a rendelésből a hátizsák, minden, de tényleg minden hétvégén ezt viszem a kirándulásainkra, amióta megvan. Pont belefér minden, amire szükség van, innivaló, kulcs, rágcsa, akár váltópóló, fényképező, zsepi, tényleg, ami csak kellhet. Tetszenek a vékony pántok, tetszik a lyukas külső megoldás. A cipzárok jól működnek, nem akad egyik sem, jól zárható. Tényleg ez a kedvencem, ha egy pár centivel magasabb lenne, még munkába is jó lenne. A színét pedig egyenesen imádom.



A lenvászon topot amiatt választottam, mert nyárra mindig jól jönnek az ujjatlan felsők, igen, még akkor is, ha feketék. A mérete pont jó, 44-est választottam egyébként, még nem az a nagyon testre feszülős, de nem is az a túl lenge. Ha vékonyabb testalkatom lenne (igen, tudom, ezért nekem kellene megdolgozni), akkor lehet, hogy simán bevállalnám ebből a felsőből az ahhoz viszonyított 1 számmal nagyobbat, hogy ténylegesen lenge legyen, szerintem simán jól mutatna úgy is. Az anyaga nem a legkedvencebb, kicsit durva, de egyébként nem zavaró, nem kényelmetlen.

Szaffi, a kép sztárja :))

Alapvetően szerintem sikerült tök jó dolgokat válogatnom most, bár tény, hogy jóval inkább biztosra mentem, mint előzőleg. :)

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik a felső, igazán jól áll neked! Egyébként nekem a jobb lábam erősebb, néha járok én így is, hogy egyik lábamon jó, a másikról leesik :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Nekem is a jobb az, amit minden feltör, a másikon meg pont jó, vagy ha a jobbra jó, a másikon lötyög :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.