Vanília, vanília és még több vanília!

Mostanában megint rákattantam a vanília illatra. Az év bármely szakában képes lennék minden vanília illatú parfümöt magamra pakolni, akár gyertyát gyújtani, az sem baj, ha esetleg nyár van. A vanília számomra egy hihetetlenül nőies, meleg illat, mint egy puha, meleg takaró, amibe belebújsz.
Viszont kezd kifogyni a "vanília készletem", épp emiatt körülnéztem egy kicsit, hogy mi az, amivel bővíthetném a kis kollekcióm - egyébként ajánlásokat is szívesen fogadok, hátha pont az nem került a látókörömbe, amit pl. ti nagyon szerettek.

Többféle kategóriában is szemezgettem, de minden termék olyan, amit egyébként szívesen használnék - na jó, a gyertyákat nem biztos, hogy meggyújtanám, mert igazán tetszik a kivitelezés és dísznek is szuperek, így kicsit sajnálnám. De hát azért vannak, hogy használjuk őket.



Gyertyából kettő is került a kívánságlistámra. A Bath&Bodyworks Vanilla Cola Candy illatú (?), és igazán bohókás a külseje, nagyon tetszik, mindamellett, hogy valószínűleg az illatáért is odalennék. A másik pedig a Woodwick Vanilla Bean fa kanócos illatgyertya, aminek viszont szerintem amennyire egyszerű, annyira szépséges, és igazi dísze is lehet egy minimalista stílusú lakásnak (de nem csak annak). Utóbbit talán hálószobában, nappaliban tudom elképzelni, az előbbit pedig akár fürdőben is, egy hatalmas kádfürdőzéshez. 


Ami a parfümöket, testpermeteket illeti, szintén kinéztem egyet-egyet ebből a két kategóriából. A Juliette has a gun Vanilla Vibes, bevallom őszintén, már a márka nevével is megfogott, emellett uniszex illat, amikért alapesetben igazán odavagyok. Kíváncsi vagyok, hogyan lehet egy vanília illat uniszex. A testpermet pedig a Victoria's Secret Bare Vanilla nevet viseli. Nyáron szeretem nagyon a testpermeteket, mert bár többször is kell őket fújni, sokkal könnyedebbek és hűsítőbbek, mint egy erőteljes parfüm. Na meg lehet, hogy egy nap többféle illatú testpermetet is használnék, így nincs ütközés az illatokkal, hiszen hamarabb elillannak.



Testápolás kategóriában egy tusfürdőt és egy ajakbalzsamot választottam. A Bettina Barty Vanilla Mandarin Cupcake nevet viselő tusfürdő a neve alapján egyszerre tűnik édesnek és citrusos, frissítőnek, de inkább édesnek, hiszen még süti is. :)) Szeretem, ha egy tusfürdőnek jó az illata, bár nem kell, hogy nagyon tartós legyen, hiszen a parfüm úgyis elnyomja. Az ajakbalzsam pedig az EOS Crystal Vanilly Orchid ajakápoló. Korábban még sosem használtam EOS terméket, de emlékszem, hogy gigantikus hype volt a márka körül, és most már eljutottam oda, hogy ki is próbálnám. :D

A végére pedig egy termék, ami egyszerre lenne ajándék és kicsit saját magamnak is kedveznék vele. :D Mostanában elég sokat kirándulunk a városon kívülre, amit autóval teszünk, így egy vanília illatú autóillatosító is idekerült (mert hát miért ne élvezhetném akár utazás közben is a vanília illatát?), méghozzá a Yankee Candle Vanilla Cupcake.



Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.