Színezd ki a nyarat!

A CND 6 új, élénk és csodás árnyalattal örvendezteti meg a lakkozni vágyókat. A Nauti Nautical kollekció házhoz hozza a tengerpartot, az igazi nyarat. 


A pirostól kezdve a pinken át a liláig 6 színt ölel fel a kollekció.  A 6 árnyalat a következő:
Catch of the Day, Down by the Bae, Get Nauti, Hot or Knot, It's Now Oar Never, Kiss the Skipper. Minden név egy szójáték, a kedvencem a Get Nauti (a világoslila) és a Down by the Bae (kék). Színek tekintetében viszont a Catch of the Day (barackos narancs) és a Hot or Knot (élénk piros) viszi nálam a pálmát. 


Egyébként fedést tekintve mind fed 2 rétegben tökéletesen, csíkozódás nélkül - mindet próbáltam már, könnyű velük lakkozni - és igen, a cégnél dolgozom, de eszemben sincs olyat ajánlani nektek, amit egyébként nem szeretek - ez minden termékkel kapcsolatban így van, nem csak ezekkel. A Vinylux termékeket viszont szívből ajánlom, hiába van otthon több, mint 100 lakkom, az elmúlt fél évben csak ezekkel lakkoztam. Most már ott tartok, hogy fontos a tartósság, mert baromira nincs kedvem naponta lakkozni, és a Vinyluxokkal, ha nem is egy teljes hétig, de 5 napig simán elvagyok lepattogzásmentesen. Ehhez mondjuk hozzátenném, hogy mostanában siralmasan gyatrák a körmeim, és a hetes tartóssághoz nem árt, ha nem valaki nem a széltől is letörő körmökkel rendelkezik. 

Van kuponkódom is, amit bármilyen teljes árú Vinylux lakkra (illetve jobb oldalt mindent felsoroltam, hogy mi mindenre) tudtok beváltani a CND Nail Lounge webshopon. A kuponkódos vásárlások után nem kapok jutalékot, meg semmi ilyesmi, ti viszont 10% kedvezménnyel tudtok beszerezni szuper termékeket.
A kód: CiskaXCND

Catch of the Day

Down by the Bae

Get Nauti

Hot or Knot

It's Now Oar Never

Kiss the Skipper

Ez pedig az én fotóm a színekről:


Összességében szuper kollekció, szuper színekkel. 

2 megjegyzés

  1. Az a kék! *-* Igazából mindegyik csodálatos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kék szerintem igazán üde színfoltja a kollekciónak, kissé szokatlan, de pont beleillik. :))

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.