CK IN2U

 Egy jó parfüm sosem rossz. Igazából netes rendelésnél nyilván magára a leírásra hagyatkozhatunk, illetve, ha már korábban volt lehetőségünk megszagolni az adott parfümöt magunkon, akkor saját tapasztalatokra is. Fogalmam sincs, mikor vásároltam utoljára üzletben, személyesen parfümöt, úgy, hogy magamon, a bőrömön, vagy a ruhámon érezhettem az illatát és az alapján döntöttem. Ez a harmadik alkalom, hogy egy parfümöt a Notinoról szereztem be (*együttműködés keretein belül), és ez a második alkalom, hogy szerelem az illat. A jelenlegi parfüm nem más, mint a Calvin Klein CK IN2U.  




A termékleírás alapján erre számíthatunk:

"A Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette azon nők szimbóluma, akik a pillanatnak élnek, semmit nem terveznek meg előre és hagyják, hogy az élet szabadon sodorja őket. Élvezik a spontán döntéseket, imádják a nem mindennapi élményeket, és szeretik minden nap felfedezni a világot.

friss citrusos-virágos illat
fiatalos, progresszív nőknek
nappali viselet, elsősorban meleg időjáráshoz

 Az illat összetétele
 A CK IN2U Eau de Toilette nyitányában a vörös ribizli levelekkel kísért rózsaszín grapefruit és a frissítő szicíliai bergamott zamatos jegyei áradnak. Kis idő után megjelenik a szív, melyben az érzéki orchidea a kaktusszal egyesül, ami rendkívül nőiessé, elegánssá, ugyanakkor csábítóvá is teszi az illatot. Az átfogó illatkompozíciót ámbrás akkordokkal kiegészülő melengető vörös cédrus és édes vanília alkotta alap festi alá."



A tapasztalataim:

  Kezdjük a külsőségekkel. A termék maga lényegében egy pezsgős/boros üveg alakjára hasonlít. Nem állítom, hogy nem nyomott a latba a termék külseje, nekem igenis számít a külső. De nyilván magamon nem a termék alakját, színét fogom viselni, úgyhogy a belső az, ami még inkább számít. A leírással kapcsolatban teljesen egyet tudok érteni, rajtam is a citrusos-fás illatvilág jön elő. Mivel EDT, nem várható el egy egész napos tartósság. Körülbelül 2x kell fújnom egy nap, egyet reggel, induláskor (ez a kettő a hétköznapokon ugyanaz az időpont általában), és egyet napközben, kora délután. A vaníliát nem érzem benne egyáltalán, de nem is volt fő szempont - igen, imádom a vanília illatát, de itt kimondottan a friss, üde, citrusos élményt szerettem volna megkapni/megélni. 
 Lényegében, nálam ez a parfüm maga a nyár. Talán még ősszel, az indiánnyár során is tökéletes választás lehet, de egyetértek a leírással, miszerint melegebb időjáráshoz passzol. Számomra a nyári parfümök kiválasztása során elengedhetetlen, hogy legyen benne valami frissítő, és ezt a kicsikét bátran ajánlom - de mint mindig, mindenképp csak kipróbálás után, amennyiben van rá lehetőségeket.


Nekem a 100 ml kiszerelés van meg, szerintem egy jó ideig elég lesz - akár sokáig tart a nyár, akár nem. Az üveg alja egyébként, ahogy a képen is látszik, tömör üveg, ott már nincs parfüm.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.