Nyári újdonságok | AVON



Szeretem az Avon termékeket. Persze nem mindegyiknek vagyok kifejezetten én a célközönsége, de időről időre megjelenik olyasmi a kínálatban, amit szívesen kipróbálnék. A nyári újdonságokból 4 érkezett hozzám, az Avon jóvoltából. Első körben egy illatosítóra, egy arctisztító kis kütyüre és egy arcpirosító-ajakra való 2 az 1-ben termékre esett a választásom. És egy kis kiegészítés, mert időközben megérkezett az augusztusi is, ami számomra egy parfüm volt, de ezt úgyis látjátok majd.


Még így az elején összefoglalva: szeretem egyébként az AVON termékekben, hogy elérhető áron kapunk jó minőségű termékeket, akár női, akár férfiaknak szánt termékekről van szó, illetve azért nem csak kifejezetten a beauty termékekre koncentrálódik a kínálat. Vannak kiegészítők, ruhadarabok is, illetve megjelent most már az étrendkiegészítő vonaluk is, a Liiv, szóval érdemes mindenképp szétnézni akár egy üzletben, akár a katalógusban, és online is.

De kezdjünk is bele.


Szobánkba lépve is élvezhetjük a nyári gyümölcsök és virágok friss illatát. Az Avon Miami illatosító elhozza otthonunkba a mediterrán országok lenyűgöző aromáit, a gyümölcsös vízesésre emlékeztető illatkompozíció akár 8 hétig is kényezteti érzékeinket. A fejillatban licsi, citrom és görögdinnye illatjegyei csábítanak, amelyek a rózsa, muskátli, málna, vanília és pézsma édes elegyével ötvözve kellemes illattengert alkotnak.

Az illatosító talán a legnagyobb kedvencem az elsőként érkezett, 3 terméket tartalmazó csomagból. Egyszerre szemet gyönyörködtető, tehát dísze is a helyiségnek, ahova került (nálam a konyhában kapott helyet), illetve az illata is nagyon szuper. Belengi a teljes környezetét, bár én inkább érzem kimondottan virágosnak, mint gyümölcsök és virágok keverékének, de így is hasznosnak érzem, sőt, abszolút nem érzem zavarónak, hogy nálam inkább virágos dominál. Már pár hete dísze a lakásnak és szerintem viszonylag sokáig így lesz, a benne lévő folyadék nem párolog túl gyorsan.



A mindennapos arctisztítás bőrápolási rutinunk rendkívül meghatározó lépése. Fontos, hogy minden nap megtisztítsuk arcbőrünket a napközben rárakódott szennyeződésektől és sminkünktől, hogy minél tovább megőrizhessük bőrünk ragyogását, fiatalságát. Az Avon új, kétoldalú arctisztító keféjével még alaposabban szabadulhatunk meg a nemkívánatos szennyeződésektől. Kedvenc arctisztítónkkal használva hatékonyan tisztítja meg arcunkat és gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket is, hogy bőrünk sokáig fiatalos fényében pompázhasson. 

Az arctisztítás fontos része a mindennapi arcápolási rutinomnak, kíváncsi voltam, hogy mit tud nyújtani ez a kis kütyü. Sajnos fogalmam sincs, hogyan lenne érdemes használni ezt a terméket, mert oké, cuki meg jól néz ki, de nem tudom, hogyan tudnám bevetni. Krémet dolgozzak el vele? Használjam arcradírral? Vagy arctisztító krémmel? A fehér oldala nejlonból, a pink pedig szilikonból készült. Elsőre jó ötletnek tűnt, de most inkább tanácstalan vagyok, pedig olyan szívesen használnám. Igazából eddig az átmasszírozás arctisztítás után volt az egyetlen, amit csináltam a pink felével.





Könnyed formula, természetesen matt színek. Az Avon Cushion Cloud újdonsága gyönyörű nyári színekkel kápráztat el, amelyek tökéletesen mutatnak orcánkon és ajkunkon egyaránt. A légies formula lágy, matt színeket eredményez, miközben ápoló hatású kókuszolajjal mennyeien hidratálja ajkainkat. Pihekönnyű viselet, nem nehezíti el bőrünket, szivacsos applikátorának köszönhetően könnyen eldolgozható és tökéletes fedést biztosít.

Hozzám a Candyfloss nevű árnyalat érkezett. Maga a termék nagyon könnyed állagú, gyorsan és könnyen eldolgozható, főleg, ha pirosítóként használjuk. Szájon is könnyed viseled, de nem mondanám tartósnak, arcon jobban kibírja napközben, mint az ajkakon viselve. Ettől függetlenül maga az ötlet, az elgondolás szerintem jó, hogy ugyanazt az árnyalatot viseljük az arcunkon, mint amit az ajkainkon. Az arcra úgy érdemes felvinni, hogy az ujjunkra nyomunk belőle, így szerintem egyrészt higiénikusabb, hogy ugyanaz a párnácska nem ér a szájhoz és a bőrhöz, másrészt könnyebb szabályozni a felvitt mennyiséget, jobban átlátható. 



 


Szökjünk el a mindennapokból az Avon új Cherish Escape illatával! A parfümvilág legkacérabb illatösszetevőjét - a piros ribizlit - ibolyavirággal és lágy pézsmával ötvöző parfümmel egy teljesen új, kalandokkal teli világba csöppenhetünk, ahol vidámsággal telve élhetjük át legizgalmasabb élményeinket. Ezzel a frissítő, nyárias illattal semmi nem szabhat határt a mókázásnak, örömmel és nevetéssel telnek meg mindennapjaink.

Az AVON parfümökkel kapcsolatban még mindig elég nehéz mellényúlni, ténylegesen kevés az, ami nem az én stílusom és illatom. A virágos illatok nem feltétlenül az én ízlésemnek megfelelőek, de gyümölcsös összetevőkkel kiegészítve már jöhetnek, és ez a helyzet a Cherish Escape-pel is. Nekem nem frissítő, sokkal inkább romantikus, lágy illat. Hosszan tartónak nem mondanám, napközben számomra legalább 1-2 újrafújást igényel, mondjuk én alapból nagyon hamar hozzá tudok szokni az illathoz, ami épp rajtam van, és nem is érzem egy idő után. Abban biztos vagyok, hogy gyakran fogom használni, amikor aktuálisnak érzem - nekem leginkább tavaszi, nyári illat, és akkor is inkább napközben tudom elképzelni magamon. Őszre valami fűszeresebb, testesebb illatra vágynék, illetve esti programokkal is ugyanez a helyzet nálam. De nyári újdonság, szóval akár az indiánnyár során is aktuális lehet még, mondjuk a mai időjárás pont nem ilyen.

 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.