Fürdésre fel! - Barnängen hab- és tusfürdők

Ha ősz, akkor kádfürdőzés. Mondjuk akkor is, ha nincs ősz, nálam elengedhetetlen része a mindennapoknak. Épp ezért igyekszem megtalálni azokat a termékeket, amikkel tényleg élmény lesz és nem csak egy unalmas, gyorsan lerendezendő rutinfeladat. 


A legutóbbi Notinos rendelésem alkalmával jött szembe velem a márka, mármint láttam már korábban is, de épp tusfürdőket, habfürdőket nézegettem, és hát felkeltették az érdeklődésem. Végül a Midsommar Glow és a Berry Boost fantázianevet viselők kerültek a kosaramba, és utólag fedeztem fel, hogy mindketten egy termékcsalád, a Nordic Ritual tagjai. A gyümölcsös tusfürdőkkel általában nehéz mellényúlni, a Midsommar Glow-val kapcsolatban pedig nagyon érdekelt, hogy mégis hogyan tudja egy tusfürdő a nyarat meg Szent Iván napját (vagy éjszakáját) megidézni...


Élje át a skandináv Szent Iván-éjt a Midsommer Glow Tusfürdő és Habfürdővel. Gyengéden tisztítja a bőrt és egy védőréteget hagy maga után, mely selymes puhaságot kölcsönöz. A Midsommer Glow Tusfürdő & Habfürdő a finom növényekből préselt olaj és a Hidratáló Szérum harmonikus elegyét tartalmazza. 

Visszatérve az előző gondolataimra, jelentem, számomra sehogy. Ettől függetlenül viszont teljesen jól működik akár habfürdőként, akár tusfürdőként. Virágos illata van, erőteljesebb, nem a friss, üde, fiatalos, hanem az érettebb, felnőttebb típus, ami azért nem feltétlenül lesz mindenki kedvence. 


Keltse életre bőrét a Barnängen Berry Boost Tus-, és Habfürdővel! Feketeáfonyát és védő Hidratáló Szérumot tartalmaz, parabénmentes. Az antioxidáns tartalmú fekete áfonyának köszönhetően bőre feléled, és energiával töltődik fel.
A Berry Boost viszont nagyon-nagy szerelem. Üdítő, gyümölcsös illatú, megmondom őszintén, ezt azért gyakrabban használom még, mint a Midsommart, de ahogy beköszönt a hűvösebb idő, valószínűleg nagyobb szerepet kap az is.


A termékleírásokat a barnangen.hu oldalon találtam, mindenképp szerettem volna, ha a márka leírását is megtaláljátok a bejegyzésben, szerintem mindig érdekes lehet összehasonlítani a cég által írtakat, illetve a saját tapasztalatokat.

Ami mindkettőről egyaránt elmondható, hogy mindkettő nagyon jól habzik habfürdőként, tusfürdőként pedig viszonylag tartós az illatuk. A kiszerelés mindkettőnél 400 ml, és kevés kell belőlük, bárhogy is használjuk. A termékcsalád vegán, így az ezt az életmódot folytatóknak ez egy teljesen jó alternatíva.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.