ParfümPoszt | AVON illatok

Az Avon parfümökkel nehezen lehet mellélőni. A leírások az esetek többségében tökéletes képet adnak az illatról, a parfümről, de alapesetben számomra 1-1 összetevő adja meg igazán a löketet a választáshoz. Vagy épp rettent el tőle - általában a pacsulis, rózsás, és csak virágos illatok azok, amiket nem részesítek előnyben, a friss, üde, és édes, gyümölcsös illatok pedig jöhetnek dögivel.


Októberi újdonságként az Lucky Me páros érkezett hozzám, illetve egy gélparfüm, az Attraction Addicted nevet viselő darab.

Attraction Addicted:

"Csábító illat, lehengerlő csomagolás és különleges formula! Az Avon legújabb Attraction Addicted gélparfümjével a csábítás mestereivé válhatunk, bárkit levehetünk a lábáról. A varázslatosan érzéki és bámulatosan tartós esszencia egy speciális applikátorban rejtőzik, amelynek felső gombját megnyomva azonnal érezhetjük a frissítő fekete ribizli, vadító pirosgyümölcsök és mámorító szantálfa elragadó elegyét. Finoman masszírozzunk bőrünkbe egy cseppnyit ebből a csodás illatból, és élvezzük egész napon át a csábító pillantásokat és az elismerő tekinteteket."



Az Attraction termékcsaládból már többhöz is volt szerencsém, ezúttal az Addicted érkezett, ami szerintem valóban függőséget okoz. Tökéletes őszi, meleg illat, amibe belebújnék, ha pléd lenne. Átölel, és kitart hosszú ideig. Annyit viszont a gélparfümnél mindenképp számításba kell venni, hogy míg egy szórófejes parfüm esetében kerül a ruhára is, ahol azért jóval tartósabb az illat, akár napokig is érezhető, addig a gélparfüm csak bőrre kerül. Viszont mivel EDP (Essence de Perfume), így tényleg tartós.
Maga a kiszerelés elsőre meglepett, én konkrétan azt hittem, hogy az üveg aljban van a gél és az arany színű rész csak kupak, de nem, az üveg rész tulajdonképpen a talp/tartó, és a félgömb alakú kis részben van maga a parfüm. 
Jázmin, fekete ribizli és pacsuli alkotja a főbb illatjegyeket, valószínűleg ezek tökéletes keveréke alkotja számomra meg ebben a tipikus őszi melegséget, amire vágyom illatok terén ilyenkor.



Lucky Me páros:

"Sokszor észre sem vesszük, milyen szerencsések vagyunk, belefeledkezünk gondjainkba és nem értékeljük a csodás mindennapjainkat. Az Avon Luck legújabb illatpárosával minden nap megünnepelhetjük az élet szerencsés pillanatait, amikor minden sikerül! A Lucky Me for Her érzéki, szikrázó illata spontán módon bontakozik ki, akárcsak egy szerencsés éjszaka. A táncoló pezsgőbuborékok jegyeiből induló szikrázó illatot az aranyló ámbra és a vaníliabab lágy elegye öleli át. A Luck Me for Him fűszeres és energikus illata az élet minden különleges pillanatát ünnepli. A kifejező aromájú timut bors állít kontrasztot az ámbra ellenállhatatlan alapillatával. Ez a két vibráló illat minden fújással közelebb hoz minket egymáshoz. Merüljünk el együtt a szerencse aromáiban, higgyük el, ma minden sikerülhet!"

A Lucky Me for Her elsősorban egy virágos illat, de nem kizárólag virágos jegyeket tartalmaz.
A fejillat pezsgő, olasz mandarin, fehér ribizli, a szívillat jázmin, gardénia, vanília, míg az alapillat vanília, fehér szantálfa és borostyán illatokat tartalmaz. Ha az Attraction Addictednél üdébb illatra vágyom, de mégis olyanra, ami tökéletesen beilleszthető egy őszi napba, akkor ez után nyúlok. Ez a parfüm tulajdonképpen EDT, így mindenképp igényel utánfújást a nap során, de a táskában jól elvan, a kupak nem esik le, amire viszont ügyelni kell, hogy ha doboz nélkül cipeljük, akkor a kupak valószínűleg sérülhet.


A Lucky Me for HIM gyümölcsös és fűszeres jegyeket egyaránt tartalmaz, de a fűszeresek vannak túlnyomórészt. Szecsuáni bors, fahéj, rozmaring, szerecsendió, mintha valami szuper őszi receptet olvasnánk, és valóban, ez egy szuper férfi parfüm receptje. Kellemes, nem tolakodóan fűszeres, és tartós.


Ismét egy jól sikerült hónap a parfümök tekintetében, bátran ajánlom az Avon parfümöket. Nyilván itt sem szentírás, hogy a számunkra kedves összetevőkből mi az, ami a bőrön jobban érződik, mi az, ami kevésbé, nyúltam már én is mellé, de igen elenyésző ez a szám amellett, ahány szerelem született az Avon parfümökből számomra.




Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.