AVON rúzsok és egy kis narancsos habozás

 


Nincs abban titok, hosszú idő óta, hogy rúzsok tekintetében a matt-folyékony kombináció a kedvencem. De ez nem jelenti azt, hogy egyébként a nem folyékony verziót ne szeretném, vagy ne használnám, csak ritkább erre az alkalom. És azt hiszem, hogy az Avon legújabb, matt rúzsai segíteni fognak abban, hogy ezek az alkalmak gyakoriak legyenek - a poszt további részében minden tapasztalatom elmesélem.


A csomagban nem csak a rúzsok lapultak, hanem egy isteni, narancsos-fűszeres habfürdő. Viszonylag kevés elég belőle, nagyon jól habzik, és pár órán át még fürdés után is érezhető bőrön az illat. És fürdés közben is. Nem mondom, hogy kimondottan ünnepi számomra ez a kombináció, de nagyon üdítő és nyugtató is egyszerre. Tényleg isteni illata van, úgyhogy belátható időn belül fog elfogyni, elég gyorsan, szerintem...

A rúzsokról is ejtenék szót, természetesen. 4 árnyalatban érkezett hozzám - a Memorable Mauve, Resistant Rouge, High Voltage és Stay on Spice. A kedvencemet már most lelövöm - a Stay on Spice a nagy favorit. Sajnos kimondottan a rúzsokról "művészi" képeim nincsenek, mert talán szállítás közben, nem tudom, de minden rúzs belecsúszott a kupakba és összeroncsolódott a tetejük :( Nyilván ez magából a rúzsból nem vesz el, csak kevésbé esztétikus. 


Mindegyik közös jellemzője, hogy könnyen felvihetők, bár pl. a lilás, pirosas árnyalatokhoz mindenképp javasolnék ajakkontúr ceruzát, mert például a lilával nem olyan egyszerű az ajkak szélén manőverezni, de például világosabb, nude, mályvás árnyalat viszont hibátlanul felkenhető. 

Az elmúlt napokban reggelente ezeket a rúzsokat viseltem. Szerintem viszonylag tartósak, legalábbis 2 kávé, és egy ebéd után is fenn vannak még az ajkakon, és viszonylag szépen kopnak, nálam ez mind-mind hatalmas plusz pont, főleg, hogy nem folyékony-matt kombóról beszélünk. Illetve, ha már kissé vállalhatatlannak tűnnek, könnyű őket eltávolítani, mert míg a folyékony társaikat általában csak olajos sminklemosóval lehet eltüntetni, ezeket körülbelül vízzel is, és az újrapplikálás sem macera. De tükröt azért mindhez javasolnék.

A színek sorrendje: Stay on Spice,  High Voltage, Memorable Mauve és Resistant Rouge.


Igazából most is csak azt tudom mondani, hogy az AVON ismét fantasztikusat alkotott, mind a rúzsok, mind a habfürdő terén, szuperek a termékek, és szerintem ezekkel a rúzsokkal biztos elleszek hosszú időn át. A habfürdő meg, hát mit ne mondjak, elég gyorsan fogy. :D

Ez a kép meg csak úgy, mert miért ne.




Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.