Előző évek kedvencei, amik 2021-ben is maradnak



Remélem, mindenkinek szuperül kezdődött az új év, vagy legalább pihenéssel, családdal, kikapcsolódással, kirándulással. Bármivel, ami feltölt, és eltereli a gondolatokat arról, ami nem okoz örömet.🖤

Bár az év új, de vannak termékek, amik állandók. Viszonylag kevés termékről mondhatom el, hogy nem vagyok hajlandó lemondani róla, és bizony nem is egy már évek óta a "társam" a mindennapokban, viszont van, amit a tavalyi év során sikerült annyira megszeretnem, hogy már nem mondanék le róla.

A Neutrogena hialuronsavat tartalmazó, HydroBoost nevet viselő krémje az egyik, amit a tavalyi évben sikerült nagyon megszeretnem, vagy hát jobban mondva a bőrömnek. Amellett, hogy hűsít, kellően táplál és hidratál, ráadásul gyorsan beszívódik, így könnyedén beépíthető a mindennapi arcápolási rutinba.

Az archoz kapcsolódó másik termék a Garnier Skin Naturals kétfázisú micellás víz. Alapvetően is leginkább a Garnier micellás vizeit használom, de ez a favorit egy ideje. Tökéletesen leszedi a legmakacsabb sminket is, maradéktalanul. Este és reggel is áttörlöm vele az arcom. Annak ellenére, hogy kétfázisú, olajos lemosóról van szó, nem hagy olajos réteget a bőrön. Bár karácsonyi ajándékként egy teljesen más márka arcápolásai termékeiből kaptam egy szettet és abban is van sminkeltávolító, mindenképp beszerzek még a Garnierből, mert sose tudni. 

Egy régi, többéves szerelem a Rexona Maximum Protection Stress Control típusú izzadásgátlója, amit már lassan 7 (hat, azaz 7!) éve használok. Jó, néha becsúszik a rózsaszín változat, amikor épp nincs ez a zöld, de kizárólag ez a márka és ez a termékcsalád, amire én esküdni tudok, télen és nyáron is.


Az előző posztok egyikében említettem a Curaprox márka fogkeféit. Ha valakinek érzékeny a fogínye, annak még kb. a legóvatosabb fogmosás is csúnya vérzést tud okozni, a Curaprox legpuhább keféi pedig számomra tökéletesek.

Az ArtDeco szemhéjbázisa is visszatérő vendég a blogon, 2018 ősz óta a mindennapi sminkem része (már amikor sminkelek, természetesen). Tökéletes, egész napos tapadást ad a szemhéjfestéknek, így az nem kopik, nem ül meg a ráncokban. Ráadásul olajos/zsíros (nem tudom, mi a pontos kifejezés) a szemhéjam, és így tudja mindezt. Nem véletlen a nagy imádat.

(sry a bőrömért, nem tesz neki jót ez az idő, hiába kenegetem...)

Én, aki sokáig azt hitte magáról, csak a géles tusokkal tud igazán jól bánni, a tavalyi évben beszereztem egy NYX folyékony tust, és be kell vallanom, sokkal szebb, feketébb és tartósabb a végeredmény, mint a géles tusokkal. Úgyhogy, ha nem is pont ezt a terméket, de bizony fogok még venni folyékony tust, mert nagyon jó. Szóval, lényegében itt nem maga a termék, hanem a formula/kiszerelés lett kedvenc.


A legvégére pedig egy parfüm, amit ha nem is egész évben, de az őszi és téli szezonban minden évben el tudok magamon képzelni, ez pedig nem más, mint a Calvin Klein CK IN 2 U parfüm. Nőies, fűszeres, meleg, magával ragadó illat, bele akarok burkolózni minden reggel. Minden reggel...


Kíváncsi vagyok, hogy ez az év tartogat-e új szerelmeket, vagy hoz-e bármi olyat, ami már egy meglévőt le tud taszítani a trónról...

Melyek azok a termékek, amikről évek óta nem vagytok hajlandóan lemondani?

2 megjegyzés

  1. Nekem ezek közül az ArtDeco szemhéjalap az abszolút kedvenc. Annak idején próbáltam pár félét, de ez vált be legjobban. A Rexonát is nagyon szeretem, évekig használtam, nekem a kék illata tetszett nagyon. Azt hiszem Clean Sent a neve. Aztán egy Pixiboxban lapult egy Ben & Anna deo. Mindig csalódás volt a természetes dezodor, de ha már volt kipróbáltam, és láss csodát! Tökéletes! Így azóta is azt használom, azért csak jobb alumínium mentesen.. És még az a kellemetlen érzés sincs lemosáskor, hogy nem csúszik vagy mi'. :D Én először éppen ilyen kiszerelésű szemhéjtust használtam, csak az Astor volt, és nagyon szerettem! Egy spirálhoz volt ajándék, így azt is úgy próbáltam, hogy "véletlenül" került hozzám. :D Aztán rájöttem, hogy a Miss Sporty ugyanaz, csak olcsóbb, de sajnos szerintem már megszűnt, utána én is géleseket próbálgattam. Az utóbbi időben pedig megszerettem a szemceruzákat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként az elmúlt negyedévben én is használtam szemceruzát, mint tusvonal, kicsit elmaszatolva, füstösítve, és imádtam, de azzal több munkám volt, mint a rendes tussal. A deo viszont jól hangzik, utánanézek, köszi!

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.