Testápolásra fel!



Mostanában nem érzem azt, hogy szükségem lenne egy újabb szemhéjfesték palettára, egy 100. rúzsra, highlighterre, sőt leginkább csak azért sminkelek, mert. Nem ad hozzá a napjaimhoz, tök jól elvagyok akár smink nélkül is, így egy vízálló szempillaspirálon kívül mostanában nem volt olyan sminktermék, amit mindenképp szerettem volna.

Szóval ez a rendelés leginkább a testápolás köré koncentrálódott, mert a kezemen és úgy egyébként a testem többi részén is iszonyú száraz a bőröm, így igyekszem megtalálni azokat a termékeket, amikkel kihúzom tavaszig. Vagy a kevésbé hideg időig. Meg becsúszott 1-2 más is, úgyhogy ez most egy ilyen kis "gyors" mi micsoda és miért, aztán majd kapnak külön posztot is az egyes, már bevált termékek. Amik meg nem válnak be, majd egy közöset kapnak, de remélem, erre nem kerül sor.


Elsőként, amik ajándékként érkeztek a csomagban: egy bizonyos összeghatár felett ajándékba választható volt egy kis szett (ez az akció sajnos már nem érvényes, de érdemes gyakran felnézni a webshopra, mert sokszor vannak választható ajándékok), és nekem erre esett a választásom. Többféle mini kiszerelésű terméket tartalmaz, többek között egy Bobby Brown szempillaspirált és Estée Lauder rúzst is, úgyhogy lehet, hogy a szettről is lesz külön poszt, legalábbis azokról a termékekről, amiket több, mint 1 alkalommal lehet használni, és így tesztelgetni. Illetve még két illatmintát is kaptam a szetten túl, ebből az egyik egy férfi parfüm minta, így azt tovább is adtam, nagyon jó illata van, a nőinek viszont abszolút nem tetszik az illata.


A Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her parfüm "első olvasásra" szerelem volt, így nem is volt kérdés, hogy kell egy kis vérfrissítés a parfümkollekciómba. Emellett kívülről is mutatós, szóval valószínűleg hamarosan kap egy saját posztot, mert kívül-belül bejön. A Lee Stafford termékekről korábban már sok jót olvastam, és mivel ismét egy kis szőkítésen esett át a hajam egy része, úgy gondoltam, ideje valami jobb márkától beszerezni egy szőke hajra való sampont. Majd kiderül, hogy az idő igazol-e.


A kézápolás kategóriába két termék került, egy folyékony szappan, a Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger darabja, ami elvileg hatékonyan tisztít és ápol is, meg hát gyömbéres, illetve az Apivita hialuronsavas, mézes kézkrémje, ami reményeim szerint segít abban, hogy kevésbé legyen kiszáradt a bőröm. 

Tusoláshoz egy számomra teljesen új márka, a Maui Moisture testápolóját szereztem be, amit közvetlenül zuhanyzás után, a még nedves bőrön kell eloszlatni, illetve, hogy teljes legyen a hidratálás, a nagyon is pozitív tapasztalatok hatására a Neutrogena Hydro Boost Body  hidratáló spray-je került a kosaramba. Még mindig macerának érzem, ha krémezgetni kell magam, úghogy ez egy teljesen oké megoldás, pár fújás és kész. Ha fele olyan jó, mint az arckrém, én már boldog leszek.



Kíváncsi vagyok, hogy miről mi lesz a tapasztalatom, ezek közül lényegében még semmit nem próbáltam, de bizakodó vagyok. Ezek közül használtátok már valamelyiket? Mik a tapasztalataitok?

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.