AVON Attraction Desire

Az AVON februári újdonságai között helyet kapott egy Attraction parfümpáros és a korábbi pozitív tapasztalatok hatására úgy gondoltam, ennek is "helyet tudok szorítani" a polcon. És a szívemben is. Tudom, tudom, minden alkalommal elmondom, hogy mennyire szeretem az AVON parfümöket - akkor is szeretem, ha vásárlásra kerül a sor, és akkor is, ha épp #reklám. 



 "Az Avon legújabb Attraction Desire parfümpárosával újra lángra lobbanthatjuk a tüzes szenvedélyt! Szexuális izgalmat kelt, stimulálja az érzékeket és visszahozza életünkbe a vágyakozást. Több mint egy illatpáros, az izgalmas „tűz akkord” mámorító, füstölt cseresznyeelixírrel segít újra felszítani a vágyat, amelyből sosem elég. Az Attraction Desire for Her parfüm a feketecseresznye mellett, titokzatos arab jázmin és aranyló ámbra jegyeivel vadítja meg viselőjét, míg az Attraction Desire for Him kölni nőszirommal hevíti fel a fekete cseresznye és az izgalmas ámbra ellenállhatatlanul férfias elegyét. Változtassuk legvadabb vágyainkat hiperérzéki élménnyé a szenvedély illataival!"

Ha már csak a külsőből indulunk ki, a legkülső rétegtől - maguk a parfümök egy dögös, bordó-fekete csomagolást kaptak, ami szerintem jól tükrözi, amit maguk a termékek közvetíteni szeretnének. A csábítást, az érzékiséget, a vágyat. A parfüm maga gyönyörű, élénkpiros üvegben van. Szerintem nekem eddig ez a kedvenc Attraction csomagolásom, annyira dög és feltűnő.

Viszont a lényeg úgyis az, ami belül van (bár tegyük hozzá, hogy a külső sem feltétlenül elhanyagolható). Az Attraction Desire for HER egy igazán fűszeres, erőteljes illat, és hosszú órákon keresztül belengi viselőjét (érdemes nem egy hatalmas felhőt fújni magunk köré). Szerintem jelen pillanatban ez a legnőiesebb, a szó szoros értelmében legérzékibb parfümöm. Hatalmas önbizalomlöketet tud adni, legalább olyat, mint egy jól elkészült smink, egy jól megválasztott outfit. 

ILLATKATEGÓRIA: fás-fűszeres.
FŐBB ILLATJEGYEK: fekete cseresznye, arab jázmin, aranyló ámbra.

Nem igazán érzem benne a fekete cseresznyét, abszolút nem érzek benne egy csipetnyi gyümölcsös jegyet sem, sőt, rajtam a virágos, fás jegyek sem érvényesülnek, ellenben a fűszeres igen. S bár alapvetően tényleg inkább az édes, vagy friss, illetve gyümölcsös illatok azok, amik igazán betalálnak nálam, pont jókor találtunk egymásra, legalábbis, ahogy feljebb írtam, sokat tud dobni az ember önbizalmán, ami nem árt. 



Természetesen a férfi párjáról sem feledkezhetünk meg - külső tekintve szinte egyezik a női verzióval, sőt, inkább úgy fogalmaznék, hogy jól kiegészítik egymást. Az üveg itt egy mélyebb, bordó árnyalatot kapott. Míg a női az EDP a maga 50 ml-ével, a férfi az EDT, 75 ml kiszerelésben. Az illatjegyek mindössze abban térnek el, hogy arab jázmin helyett nőszirom található benne. Őt egy olyan férfi fogja kapni, akitől nagyon sokat kaptam az elmúlt évek során, ő pedig nem más, mint az egyik legjobb barátom. Akire bármikor számíthatok, akár komoly dologról, akár csak egy kis hülyülésről van szó.

Hálás vagyok a barátaimért. ❤ És hálás vagyok az AVONnak és a Well PR ügynökségnek, hogy időről-időre hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban érezzem magam a bőrömben.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.