APIVITA - kézápolás hialuronsavval és mézzel



Kézápolás - mindig, minden időben nagyon fontosnak érzem, hogy a bőröm kellően hidratált legyen, és mindig keresem a jobbnál-jobb, és táplálóbb krémeket. Így jött képbe az Apivita Hand Care Hyaluronic Acid & Honey krém, ami már a nevével egészen árulkodó, hiszen hialuronsavval, illetve mézzel segíti elő az extra ápolást.

 
A tubus dizájna nagyon tetszik, a narancs/fekete-fehér mindig jól mutat együtt, a pöttyös mintázat pedig bohókássá teszi az egyébként szuper krém csomagolását. 50 ml, ami ránézésre nem tűnik soknak, viszont nem kell sok, a legtöbb, amit egy használat során kinyomok a tubusból, max. 2 borsónyi. Nem nehéz krém, az eldolgozás során sem lesz "túl sok", és hamar beszívódik. Kellemes illata van, tipikus krém illat, és szerencsére nem erőteljes. Nem a legerősebb, legtáplálóbb krém valaha, a mínuszokban nem biztos, hogy ehhez nyúlnék, de pár fok felett már nem olyan száraz a bőröm, így a kevésbé hideg időben tökéletes választásnak bizonyult.

Tartalmaz: hialuronsavat, olívaolajat, aloe verát, shea vajat, mézet, propoliszt, avokádóolajat, narancs illóolajat és görög hegyi teákból készült forrázatot is, illetve 96%-ban természetes eredetű összetevőkből áll.


Mindennap és mindenhol nálam van, tipikus táskába dobós darab, méretéből adódóan még egészen kis táskákban is elfér. Összességében csak ismételni tudom magam, minden egyes tulajdonságával meg vagyok elégedve, bár mivel műanyag a tubus, nem tudom, hogy mikor lesz az a pont, amikor már nem tudok esetleg kinyerni belőle semmit, de legalább nem áll fenn a veszély, mint a fém tubusoknál, hogy egyszercsak megtörik, és bele a táskába... Egyébként 100%-ban újrahasznosítható a tubus, illetve maga a kupak is.


Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.