Márciusi AVON


Ezt a posztot, úgy döntöttem, pirosba öltöztetem, kis részt egy csillámos dekorpapír segítségével, nagyrészt az AVON újdonságainak köszönhetően. Ebben a hónapban 4 termék érkezett hozzám, amiért nagyon hálás vagyok (#reklám), és őszintén szólva, most sincs okom panaszra.

Minden parfümnek van egy története. Mindenkinek van egy története. A tiéd mi?
A HerStory család love inspires nevet viselő újabb darabját a szeretet inspirálta. A szeretet, amivel saját magunkat kell támogatni. Mert sokszor a legnagyobb szükség ránk saját magunkban van, ezzel elég gyakran "találkozom" mostanában, saját magammal kapcsolatban. Szeretek hinni magamban, szeretem az is, hogy tudom, mennyit érek, hogy a rosszak ellenére tele vagyok jó tulajdonságokkal. És nem kell mindenkinek szeretnie, kedvelnie, ezt már rég elengedtem. Szeretem magam, akkor is, ha épp valamiért nem tenném, hiszen a nap végén úgyis én vagyok az, aki ottleszek magamnak. :) (na meg Szaffkó.)

"(...) a HERSTORY Love Inspires parfüm az önszeretet és az elfogadás aromáival szabadítja fel lelkünket és kölcsönöz önbizalmat számunkra. Az egyedi és nőies illat összehozza a jázmin érzékiségét az íriszvirág erejével és a praliné kényeztető alapjegyével."
Rajtam leginkább a fás jegyek érvényesülnek egy kevéske virággal. A gyümölcsös jegyek egyáltalán nem törnek utat, de be kell vallanom, valahogy ehhez a névhez, a mondanivalójához, úgy összességében a parfümhöz nem is egy túl édes, gyümölcsös illatot társítanék, hanem talán pont ilyet. A tartósságát tekintve nálam bizonyított, hosszú-hosszú órák erejéig is tart a bőrömön, sőt, pont, hogy feltűt valamelyik este, hogy "ó, hát még mindig érzem", mert megcsapott az illata. Mondanám amúgy, hogy táskába dobós, de az átlagos napokon talán 1x is elég befújni vele magunkat.  


A True Matte Legend rúzsok közül a Sentsational és a Savvy érkezett hozzám. Nude rúzsból sosem elég, és azt hiszem, megtaláltam a mostani kedvenceimet. A kialakításuknak köszönhetően szépen ki lehet tölteni az ajkak formáját, enyhén szárítanak, így érdemes mindig hidratálással kezdeni az ajkaknál is. Sose tudni. Egészen tartósak, ha csak iszik az ember, akkor több órán keresztül is kitart, de evéssel búcsút mondhatunk - ez nem ezen rúzsok hibája, alapvetően nem találkoztam még ilyen típusú rúzzsal, ami túlélte volna az evést. Igyekszem majd instán posztokban bemutatni, hogy milyenek is felkenve, de valamiért bőrön a fényképezőgép már nem azt látja, mint simán pl. csak a rúzs fotókon. Nem értem, de rajta vagyok a dolgon! :D


Ő egy kicsit kakukktojás, mert a februári újdonságok közé tartozott, de ezzel az illattal nekem egész évben jöhet. Bár, bevallom, azt nem értem, hogy miért van minden görögdinnyés terméknek számomra sárgadinnyés illata. Nem is tudom, milyen illata van a görögdinnyének. :D
Mindenesetre, jól habzik, nem szárítja a bőrt, de az az ILLAT. Azt hiszem, felvehetem a vanília és a fahéj mellé harmadiknak. És szeretném, ha lenne belőle gigantikus kiszerelés, mert bizony hamar fogy...



Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.