AVON Oh So Tokyo!

Egy csodás smink kollekció - igen, ez az AVON Oh So Tokyo kollekció. Csodás, ami a külsőt illeti, és csodás a beltartalmat tekintve is. Nagyon vártam, hogy megérkezzenek, és ismét köszönöm az AVON csapatának, hogy kipróbálhattam a termékeket - #promóció. És amúgy, függetlenül attól, hogy a termékeket kaptam, ez egy imádós poszt lesz. Csak mondom.

Hozzám egy highlighter-pirosító és egy ajak- és arcszínező tint érkezett, és meglepő, de a kettő közül a kedvencem az utóbbi, az arc/ajakkence lett. Na de vissza a csomagolásra. Annyira tetszik ez a festékes minta, és egyébként hosszú idő óta szeretnék olyan sminket csinálni, ami valami ilyesmi, szabálytalan, "festékszerű", pacás, szóval eléggé inspiráló számomra a csomagolás.


Természetesen a belső is csodaszép. A paletta a Blossom nevet viseli, a tint pedig a Blooming Pink névre hallgat. A pirosító eszméletlen pink, és nagyon pigmentált. Porol, úgyhogy érdemes vele óvatosan bánni, és egyébként is keveset felvenni belőle, mert nagyon pink is tud lenni. Nagyon pink. A highlighter kissé visszafogott, hétköznapokra tökéletes, amikor csak egy enyhe csillogásra vágyna az ember lánya.


Az ajak- és arcfény szintén elég pink, bár elsőre pirosnak tűnik, ez ne tévesszen meg senkit. Az applikátor lapos, de könnyű vele dolgozni. A termék állaga elég könnyed és kényelmes viselet. Már-már vizes hatású, de az egyik legjobb, amivel eddig dolgom volt. Arcra nem próbáltam, de szájon imádom, könnyű felvinni, eldolgozni, a színe is szuper. Az ajkakat megszínezi kissé, de nem extra tartós, viszont a táskában könnyen elfér, úgyhogy a pirosító-highligter tükrével akár napközben is újra lehet kenni. 





 A teljes termékcsaládban van még egy 3 árnyalatban elérhető metálfényű szemhéjpúder, 3 árnyalatban elérhető filces szemhéjtus és egy hidratáló primer, úgyhogy egész jó lehetőségeket kínál egy majdnem komplett szett kialakítására. De ez a csomagolás... Engem megvett.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.