Júliusi "mi volt a Notino kosaramban?"


Remélhetőleg sosem növöm ki a kíváncsiságom, és hogy számomra új termékeket próbáljak ki újra és újra, persze mindig csak ésszel és mértékkel. A legutolsó Notino rendelésemben hasznos, illetve számomra izgalmas termékeket válogattam össze - a legfőbb szempont, hogy tényleg el is használjam, amit vettem.

A legelső termék, ami bizonyos időközönként a kosaramba kerül, még mindig az ArtDeco EyeShadow Base szemhéjfesték bázisa. Szerintem ez pont egy olyan termék, aminél mindig elgondolkodom azon, hogy ki kellene próbálni valami mást, de ez tökéletesen működik, és félek, hogy más nekem nem fog, így sosem cserélem le... 
Viszont a rendelés apropója a Wella Professionals Color Fresh hajszínező volt. Már kipróbáltam, és hamarosan érkezik is róla a bejegyzés amúgy, de a tartósságát még tesztelgetem, hogy egyébként hány hajmosást bír - mert amúgy igen, végre egy olyan hajszínező (ismét), ami működik.
A Maybelline SuperStay Ink Crayon "zsírkrétás" rúzst még nem próbáltam korábban, és amúgy mondanám, hogy nem akarom lelőni, de a kedvenc rúzsom mostanában, minden tekintetben, pedig NEM. FOLYÉKONY. RÚZS.
Az Yves Rocher márkától korábban nem sok mindent használtam, az Intense Metamorphose szempillaspirál pedig felkeltette az érdeklődésem. Tél óta keresem a tökéletes szempillaspirálokat, akkor ugye a maszk+pára kombó elég gyilkos volt a szememnek, úgyhogy már igyekszem biztosra menni.
A Nature Box márkától még nem használtam semmit, a gránátalmás tusfürdő pedig épp elég gyümölcsösnek és üdítőnek hangzik így nyárra, úgyhogy nem volt mit tenni, a kosárba került.
Hamarosan érkezem is majd a külön-külön posztokkal, szépen sorban. :)) 

A Notinonál egyébként nyáron is van Black Friday, így ha vannak kiszemelt termékek, mindenképp érdemes lehet kivárni a kedvezményeket. Van valami a kívánságlistátokon a webshopból? 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.