Sephora - Állati sminktermékek


Szerintem soha semmit nem próbáltam még kimondottan a Sephora kínálatából, tekintve, hogy sosem jártam ott, és sosem rendeltem Sephorából. Viszont pár hete kaptam ajándékba pár terméket onnan, ebből kettő ez a két szépséges és mókás sminktermék - egy nude, de nagyrészt metálos árnyalatokat tartalmazó szemhéjpúder paletta és egy 3 színből álló, multifunkciós "púderpaletta" (?).
A dizájnjuk nagyon cuki, főleg a kis kaméleon, ami visszaköszön mindkét terméken is, és nagyon tetszik, hogy a fekete-fehér és a színes egyszerre visszaköszön minden csomagoláson.



A palettában 8 szín kapott helyet, 3 matt, és 5 fémes árnyalat. Szerintem elég ütős ez a kombináció, egyszerre lehet vele egy sima, hétköznapi, visszafogott sminket alkotni, amit aztán pár mozdulattal akár egy éjszakai, bulis sminkké lehet átvarázsolni. Hidegebb és melegebb árnyalatok egyaránt vannak a palettában, így valószínűleg mindenki talál számára használható színkombókat. 





Hát, a swatchok elkészítése közben elég vegyesek voltak az érzéseim. A matt színek nekem elég gyengék. Nem teltek, foltosak, több húzással is. Nehéz olyan színt mondani, ami igazán tetszik, mert a swatchokon kicsit mindegyik másabb, mint amúgy. De a metálos árnyalatok egyébként nagyon szépek, azokat simán viselném (és remélhetőleg fogom is) sminkben - így a tartósságukról nem tudok beszámolni, de a szokásos szemhéjbázissal valószínűleg egész nap bírni fogják. A swatchok sorrendje: első sor, balról jobbra, és második sor, balról jobbra.







A kis kaméleon egy, tenyérben simán elférő kis palettát kapott, benne a 3, csillogó, fémes színnel, amit szemre, arcra és szájra egyaránt javasolnak. Egy barackos-aranyos, egy narancsos-pinkes és egy lilásan irizáló bordós-barnás árnyalat kapott helyet ebben a termékben és amúgy tudom, ne legyek telhetetlen, de nem bánnám, ha minden résznél lenne tükör, nem csak a legfelsőben. :D Az elsőt már használtam szemre, a harmadikat pedig egy hasonló árnyalatú rúzsra, és elég vad, nagyon tetszik!






 Az első színt, ahogy írtam is, gyakran használom nappali sminkben, a belső szemzugtól nagyjából a szemhéjam közepéig szoktam felvinni - tovább azért nem, mert utána a rejtett szemhéj miatt minden metálos szemhéjpúder a fekete tusra tapad. :D A másik két szín is gyönyörű, sőt, elég különlegesek, de velük egyelőre nem lépett előre a kapcsolatom.




Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.