NYX Shine Loud | World Shaper


 
Úgy gondoltam, én is felülök a hype-vonatra, nagyon érdekelt, hogy ténylegesen mit tud a NYX legújabb folyékony rúzsa. A rendelés leadásakor nem volt túl sok opció elérhető, így a NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color termékcsaládból a World Shaper árnyalatot választottam, úgy gondoltam, a nem túl élénk rózsaszín árnyalat akár jó is lehet még nyáron, főleg, hogy szabadtéren simán lehet már maszk nélkül mászkálni.


Annak ellenére, hogy a matt rúzsok nálam még mindig überelhetetlenek, tetszett a megoldás, hogy egy fényes rúzs is lehet tartós. Számomra a tartós azt jelenti, hogy ha épp nincs lehetőség enni/inni órákon át, akkor moccanás nélkül fentmaradjon fél napig is, ha pedig eszem és iszom is, az ivást mindenképp bírja ki, akkor is, ha nem szívószállal történik, és legalább egy evést túl kell élnie, 90%-os sértetlenséggel. Mondanám, hogy szigorú vagyok, de nem feltétlenül szeretek olajos sminklemosóval a táskámban mászkálni és azon aggódni, hogy vajon mikor kell megszabadulnom az ajkaimon lévő maradványoktól.

Szóval, NYX fényes folyékony rúzs. A termék két részből áll. Van a színes és van a fényes. A rúzsnak kimondott applikátora van, amivel szerintem nagyon könnyű dolgozni, és felvinni a rúzst az ajkakra, illetve eloszlatni is szépen lehet. Nem feltétlenül kell ajakkontúr ceruza, mert egészen precízen lehet vele "festeni".

A fényes fele inkább egy ecsetszerű megoldást kapott, ami puha és rugalmas. Az én elképzelésem az, hogy valószínűleg azért ilyen, mert így a legkevesebb az esély arra, hogy megkezdje a színes réteget. A színes rétegből elég egy "merítés", a fényes, szájfény rétegnek viszont kell legalább 2, bár biztos függ ajakmérettől is. 

A végeredmény távolról nagyon szép, közelről nekem eleinte kicsit úgy tűnt, mintha ráncos lenne a szám. De a titok az igazából, hogy az alapszínt hagyni kell teljesen megszáradni, és nem türelmetlenkedni.  Tartósságot tekintve számomra egészen jó. Nem, egy teljes napot nem fog kibírni, maximum ha az ember csak beszél és semmi egyéb, se víz, se nasi, semmi. Viszont önmagához képest nagyon tetszik. Inni simán lehet vele, maximum a fény tűnik el. Talán még egy evést is átvészel, nem 100%-osan, mert az ajkak belső felén hajlamos megkopni egy kicsit, de még vállalható marad, nem foltosan kopik. Önmagában a színes rúzst szerintem nem igazán lenne kellemes, mert száradás után kissé ragacsos marad, hiába mattul be, viszont a fényes "máz" tökéletesen kiegészíti, annak abszolút nincs ragacsos hatása, igazán kényelmes, és kell is rá, szerintem úgy lesz igazán szuper az egész.

Összességében, szerintem simán fogom viselni, az élénkebb árnyalat és fényesség ellenére is, mert egészen tetszik magamon, ami számomra egészen meglepő. 

Sajnálatos módon a színe képeken egészen értelmezhetetlen, tök mást látok a fényképezőgépen, a telefonomon és a laptop kijelzőjén is. Hol sokkal szaturáltabb, meg melegebb árnyalat, sőt, van, ahol narancsosabb, pedig pink. Szóval, ha van lehetőségetek, mindenképp több kijelzőn érdemes swatchokat nézni, illetve, a még jobb lehetőség, ha személyesen is meg tudjátok tekinteni a színeket, nem csak online.




Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.