The Library of Fragrance | Gin & Tonic

 

A The Library of Fragrance Gin & Tonic kölni még a Baby Powderes rendeléssel érkezett. Nagyon érdekelt, hogy mit tud a gin-tonic nevét viselő kölni, mert hát egyébként én szeretem ezt a kombinációt - természetesen ez nem egy alkoholfogyasztásra buzdító poszt.



"Mindenki számára. Különbség nélkül. Az unisex The Library of Fragrance Gin & Tonic Eau de Cologne nagyszerű nőknek és férfiaknak is, ezért aggodalom nélkül megoszthatja kedvesével.citrusos illat
- aromás illat fűszeres jegyekkel
- unisex – nőknek és férfiaknak is
- mindennapos viseletre alkalmas illat"

A leírás alapján egy fás-citrusos illatot kell elképzelni. Nagyjából ilyen illata van a gin-tonicnak ténylegesen, viszont a kölni jelentősen elmegy a fás irányba, így sokkal erőteljesebb a vártnál, és nem azt az üde, friss, amire a gin-tonic név hallatán gondolnánk. Az illata egyébként kellemes, de korántsem női illat, sokkal inkább egy maszkulin - uniszex illat. Karakteresebb, mint amire az ember számít, így biztosan nem fog mindenkihez passzolni - és simán el tudom képzelni, hogy van olyan hölgy, akinek fantasztikusan "állna", de a környezetemben nincs ilyen, így mindenképp egy olyan férfinek fogom adni, akihez ez a típusú illat tökéletesen passzolni fog. Szóval gin-tonic imádó férfiaknak tök jó ajándék lehet!


Tartósságát tekintve teljes napot nem bír ki, napi legalább 1 újrafújást igényel, de táskában könnyen elfér, a kupak is szuperül záródik - viszont szerintem könnyen karcolódó típus. A külseje nekem kifejezetten tetszik, hogy ilyen egyszerű, és könyvekre jellemző betűtípussal készült a címke, bár ez már az előző, hintőporos verziónál is kedvenc volt. 



Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.