AVON parfümök - virágos illatok

 

Most már hivatalosan is kijelenthetjük (ha eddig még nem történt volna meg ezerszer), hogy bolondulok az AVON parfümökért, kölnikért. És most azt is hivatalosan ki kellene jelentenem, hogy egy darabig nem választok tesztelésre egyet sem. Bármennyire is csodálatos lenne, nem akarom, hogy a lakás parfümökből álljon, így most muszáj egy kis korlátot szabnom az imádatomnak. :D (Jó, lássuk be, ez nagyon nehéz vállalás... szóval nem ígérhetek.)


Mindez onnan fakad, hogy 3 igencsak szuper illatú kölni érkezett hozzám még május 2. hetén - nem túlzok. Egy cuki üveges, a Petite Attitude Bee és 2 szintén cuki, de inkább letisztult és egyszerű, sőt, inkább minimalista üvegű, a Collection család tagjai, a Keep it Cozy és a Let's Shine az illatkollekcióm legújabb darabjai. 

Petite Attitude Bee:

Imádom az egész, méhekre épülő koncepciót. A dobozán a lép szerkezete jelenik meg, méhfigurákkal, amik az üvegen is visszaköszönnek. A kupak egy virágot formáz. Az egész annyira tavasz és annyira jókedv. Annyira vidám az egész, és ráadásul még az illata is kellemes virágos, de nem erőteljes, épp annyira, hogy megadja a tökéletes tavasz érzést. EDT, ahogy a posztban szereplő másik kettő is, és egyébként meglepően tartós - mondom ezt úgy, hogy a dobozában, mikor érkezett, sajnos a kupak el volt kissé csúszva, így nyomta valamennyire a szórófejet és a doboz azóta is illatozik...


Az AVON Collections parfümcsaládnak már vannak korábbi tagjai, viszont azokhoz nincs szerencsém, ellenben most a Let's Shine és Keep Cozy már "beköltöztek" hozzám. A kettő közül az igazán kedvenc a Keep Cozy lett. Nem a szó szoros értelmében cozy, nem olyan, amire egy őszi, bekuckózós napon gondolna az ember, de egy nagyon kellemes, lágy illat. A Let's Shine-nak annyira természetellenes színe van, hogy imádom. :D Talán a három közül ez a legkevésbé kedvenc, kicsit jellegtelen illata van, de elég könnyed és szinte bármikor jó, bármilyen alkalomra, bárkinek.


Összességében mindhárom egy könnyedén előkapható illat, szeretem reggelente váltogatni őket. A táskámban a Let's cozy állandó lakó, így reggel bármelyikkel is indulok el, ez az, ami újrafújásra kerül - imádom, na. Viszont a kellemes, könnyed virágos illatok szerelmeseinek bármelyiket tudom javasolni.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.