Szeptemberi AVONságok

Az AVON őszre is tartogat szuper újdonságokat, nem csak nyáron lepett meg minket fantasztikus színekkel. Ezúttal is három terméket választottam a jóvoltukból, és hát most sem csalódtam - na nem mintha ez tervben lenne, de mostanában eléggé sikerül jókat választanom :) #promóció, de mint mindig, most is őszinte poszt.


A szeptember ismét egy csodás kollekciót tartogat számunkra - nyáron az Oh So Tokyo! sminktermékei varázsoltak el mindenkit, most pedig a Precious Earth fantasztikus, a természet inspirálta színei költöznek be a neszesszerekbe. Hozzám két rúzs, a Rosewood és Red Brick árnyalatok érkeztek. Ezek pont azok, amiket könnyedén ki lehet használni a hétköznapokban, de akár egy-egy eseményen is tökéletes kiegészítői a megjelenésünknek. 



Szeretem az őszi árnyalatokban, hogy az év bármely szakában tökéletesek. Visszafogottak, kellően nőiesek, nem tolakodóak. Míg egy nyári élénk pinket nem feltétlenül dob fel az ember lánya ősszel, vagy épp télen, az őszi árnyalatokat én például bármikor, bárhova. :) A Red Brick, nevéhez hűen egy finom, visszafogott téglavörös. Nem élénk, nem kihívó, pont annyira piros, mint kell. Kissé narancssárgás tónusú, szóval bizony nem feltétlenül fogbarát. A Rosewood egy mályvás árnyalat, de eléggé meghatározhatatlan - felkenve ebben is van egy melegebb, barackosabb tónus, nem igazán értem ezt a színt, mert felkenve igazán tavaszias lesz. De jóval könnyedebb választás, így tényleg igazi Jolly Joker.

Mindkettő kényelmes viselet, pedig nagyon féltem attól, hogy szárítani fognak. A háromszög kialakításnak köszönhetően szépen kifesthetőek az ajkak, és annyira szép a végeredmény, hogy konkrétan engem is meglepett. Nem kell építeni, jól pigmentált, jól csúszik - elsőre nem, de utána már könnyedén siklik a felvitel során. Az evés nem áll neki túl jól, ha nem óvatosan, kiskanállal eszünk, akkor bizony megkopik, ami egy piros rúzs esetében nem feltétlenül előny (meg hát mindegy is az árnyalat).  De nem lesz utána vállalhatatlan, csak hát nem feltétlenül szép. :D



A felső képek fényképezőgéppel készültek, az alsók telefonnal, minden más-más fényviszonyban, és hát semmi nem akart semmit ugyanúgy mutatni, mint a másik készülék, természetesen laptopkijelzőn és telefonon is teljesen mások a színek, de igyekeztem a lehető legszínhűbb képeket összehozni. 

Még egy picit megtartanám a nyarat. Nekem a gyümölcsös tusfürdők eléggé a nyárhoz, esetleg még a tavaszhoz kapcsolódnak, vidámságot csempésznek a fürdésbe - ősszel inkább már melegségre, fűszeres illatokra vágyom, de most mér nem tudom elengedni a nyár érzését (az időjárást már szeretném...). 
Az AVON Senses Moon Milk kollekciós kókuszos-málnás tusfürdő egy telt, krémes, gyümölcsös illatú darab, és igencsak jólesik a felfrissülés vele. 



 Összességében ismét fantasztikus termékek érkeztek, őszintén hálás vagyok. A Precious Earth kollekciónak egyébként vannak szemre való (szemrevaló, ha ha...) termékei is, illetve bronzosító és körömlakkok is helyet kaptak a kollekcióban, érdemes meglesni mindent, akár online, akár katalógusban, már csak a csomagolás megér egy megtekintést.

4 megjegyzés

  1. Nagyon gondolkoztam a rúzsokon én is, tényleg nagyon szépek *-* A tusfürdőt én is választottam, de először a másik (kakaós) változatot próbáltam ki és nagyon szeretem :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán jól sikerültek a rúzsok, felváltva szoktam őket használni. Na meg a tusfürdők is fantasztikusak mindig, úgyhogy nem csodálom, hogy mindkettőt választottad. :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.