Augusztus AVONságok

Tudom, tudom, augusztus már elmúlt és adós vagyok ezzel a poszttal - és igen, mindenképp szerettem volna a termékekről írni, csak kicsit káosz volt az elmúlt időszak. Augusztusban is választhattam fantasztikus termékeket az AVON kínálatából, és ezúttal is 3 színes-szagos termék érkezett hozzám. #promóció.


 Kezdem is azzal, amit nem én használok - az AVON Full Speed GAMER férfiaknak való kölni, bár nem vagyok férfi, nagyon kellemes, nem tolakodó, már-már visszafogott illat. Kipróbáltam egyébként, minden férfiaknak való illatot kipróbálok, ami hozzám érkezik, mert szeretem tudni, hogy milyen illata van. Az én bőrömön egy visszafogott citrusos-fás illat bontakozott ki, és a vártnál jóval tovább tartott az illat, tekintve, hogy hamar szerettem volna megszabadulni tőle. :D Nálam és rajtam is abszolút pozitív benyomást tett, és bár nem állítom, hogy mindig jó ötlet parfümöt ajándékozni, főleg, ha nem igazán ismerjük a másik fél ízlését, de ez például tényleg tök jó ajándék egy gamer srácnak - most is ez gamer srác használja! :)

Az AVON Senses Cherry Bomb tusfürdőnek olyan szinten fantasztikus illata van, hogy beleharapnék, annyira tömény, édes, finom illatot áraszt. Nagyjából a Márka meggyre emlékeztet. Alapvetően nem tusfürdőként, hanem habfürdőként használom (5-ösre vizsgázott!), kicsit megszínezi a vizet, szuper habot csinál és az illat belengi az egész fürdőszobát. 

Az AVON Collections Summer Mania parfüm tökéletes választás, nem csak nyáron. Telt, kellemes, gyümölcsös illat, a vérnarancs-kókuszvíz kombináció abszolút érezhető a bőrömre fújva, és bevallom őszintén, rég esett ilyen jól egy gyümölcsös, fiatalos illat. Amikor először megszagoltam, konkrétan megkönnyebbültem, annyira jól működő illat, sőt, nehéz leírni, hogy mit éreztem, de hozza magával a tökéletes nyári könnyedség érzését.

Azt érzem, hogy ha nem is a valaha volt legtökéletesebb "válogatás" ez részemről, de elégedett vagyok a termékekkel, mindegyiket bátran ajánlom, főleg, ha valaki odavan a gyümölcsös dolgokért. Mert hát így utólag nézve, egy egész jó gyümölcsös triót sikerült beválasztanom. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.