bonprix a szekrényemben | egy újabb szuper kör


 Pár hete ismét választhattam termékeket a bonprix webshopból (#reklam, #promocio) - és szerintem minden tekintetben jól sikerült a választás. A rendelés viszonylag hamar megérkezett, bár három részletben, de három, egymást követő napon, a rendelés leadásától számítva is pár napon belül, minden sértetlenül.


Póló hímzéssel 

Kezdjük a kedvencemmel. Imádom a khaki színt, bár azért nem mondanám, hogy túl sok ruhadarabom van ebben a színben. Az anyaga (számomra) kellemes, nagyon melegben sem sülök bele. Legtöbbször betűrve hordtam eddig, kicsit hosszabb, mint ami most számomra komfortos, de betűrve simán jó és ejtett vállúként szoktam viselni, bár alapvetően nem az. A választott méret a 44/46 volt (mindegyik felsőből), és nem tudom, hogy jó-e, hogy ennyire buggyos, vagy sem, mindenesetre mikor viselem, abszolút nem foglalkoztat, jól érzem magam benne. A piros szív meg annyira egyszerű, mégis elüt, szeretem, hogy rajta van.



Póló gombokkal

Kicsit csajosabb, puffosabb ujjú, bordázott szürke póló, aminek a gombjai egyébként tényleg gombként funkciónálnak, de simán bele lehet bújni meg értelemszerűen ki is belőle. :D Kényelmes anyaga van ennek is (de le kell szögeznem, hogy egyik sem, így ez sem pamut). Ezzel egy kicsit szívfájdalmam, hogy ejtett vállúként, vagy csónaknyakúként nem igazán lehet viselni a kialakítása miatt, de egyébként szeretem, mert tényleg lánykásabb. És amúgy ebből a webshopon lévő kék verzió is eléggé bejön.



Karmen póló megkötős kidolgozásban 

Na ő valóban ejtett vállú/csónaknyakú (nem tudom, mi erre a tökéletes kifejezés, help!), lógós ujjú, szellős felső. Szeretem a megkötős pólókat, blúzokat, adnak egy kis pluszt, "megtörik" a ruhát. Nem tudom, hogy mennyire tűnik "öregesnek" a mintázatát tekintve, mindenesetre nincs vele problémám, sőt kifejezetten tetszik, hogy ennyire színes - és csak most vettem észre, hogy egyébként bézs színben is elérhető, és hát eléggé tetszetős. 



Bordás top cipzárral

Végezetül egy top, ami elől cipzáros, hátul pedig egy X található a felső saját anyagából. Ezt változó, hogy betűrve vagy csak simán viselem, mindenhogy komfortos. A cipzár működőképes, ellenben nem szoktam húzogatni, a kis kör alakú lehúzó viszont tetszik, visz egy kis extrát a felsőbe.




A felsők kidolgozása szép, sehol nem maradtak elvarratlan szálak, minden hibátlan, azt sem tapasztaltam eddig, hogy nyúlnának, így ezeket a darabokat bátran merem ajánlani mindenkinek - mármint azoknak, akik szeretik a hasonló felsőket.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.