Októberi Avon újdonságok

#promóció 

Az októberi újdonságok közül 3 terméket választottam, ebből most kettőt tudok megmutatni - de hát én imádom a habfürdőket, és az igazán kellemes illatú férfi parfümöket is (bár ezeket nem épp magamon), szóval szuperek a termékek így is! :)

Az Avon habfürdőket igazán szeretem, ellenben sok más márka habfürdőivel, vagy tusfürdőivel, ezeknél nem szoktam szárító hatást tapasztalni, ami ősszel-télen, vagy úgy összességében hűvös időben, bevallom őszintén, elég jólesik a bőrömnek, ugyanis extra módon ki tud száradni (és meg is teszi). 
A Winter Dreamland habfürdő mandarin, levendula és pézsma kombinációjából áll. Önmagában elég tömény és hát nem vagyok extrém levendula rajongó. Amikor megérkezett, eléggé elcsodálkoztam magamon, hogy miért választottam - kicsit halogattam a használatát, de be kell valljam, a habfürdő fantasztikus. Az, hogy nagyon jól habzik (mondanám, hogy hab a tortán), hatalmas pozitívum, használat közben viszont tényleg elvarázsolja az embert, mint egy téli álomvilág. Olyan, mint egy nyugtató séta a ropogó hóban, egy erdőben. Kellemes és kikapcsol.



A Maxime Icon for Him kölni a női párjával érkezett volna, viszont a hölgy úgy gondolta, egyelőre rápihen az útra, szóval előre küldte a férfi párját. :) (szerk.: időközben a hölgy is megérkezett) Több Avon férfi parfümhöz, kölnihez is volt már szerencsém, de meg kell mondanom, mind a külső, mint a beltartalom tekintetében ez vett meg engem leginkább. Imádom ezt az elegáns megjelenést, tényleg olyan, mint egy uralkodó, egy római császár - az illata viszont abszolút nem domináns, épp kellemesen fűszeres - fás. És eddig ez a kedvenc AVON férfi kölni(m) valaha, ami hozzám került - természetesen nem én fogom elhasználni, de egyébként szeretem tudni, milyen illata van :D) Valamiért azt érzem, hogy a férfiak szerencsések abban a tekintetben, hogy amit reggel magukra fújnak, az kb. estig kitart és lerobbanthatatlan :D (Erre jó példa az előző, Gamer kölni, ami a használója szerint néha még alapos fürdés után is érződik). Én nem tudom, hogy csinálják, de szeretném a titkot tudni. 


A Maxima Icon for Her is csodás, konkrétan szerelem első szaglásra. Azt kell, hogy mondjam, ez a legfinomabb illatpár, amihez eddig szerencsém volt az Avon jóvoltából. Kellemes, nem túl fűszeres, mégis tökéletes őszi. Kiváló választás akár hétköznapra, akár eseményre, igazán nőies, de nem hivalkodó. Napközben egy újrafújás esetlegesen szükséges lehet, de ruhán tartós. Imádom.

Ismét köszönöm a szuper termékeket, és bár a férfi kölnit nem én fogom használni, a habfürdő már egy ideje használat alatt van és ❤.




Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.