Habfürdő mánia | AVON

#promóció 

Amikor megérkezik egy fantasztikus illatú csomag, utána meg napokon át olyan illatú/ízű dolgokra vágysz, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól választottál. Én legalábbis eléggé úgy érzem. Már a habfürdők csomagolása is igazán jól néz ki, az illatuk fantasztikus... Szóval igen, ismét 3 AVON termék érkezett hozzám (még novemberben), amelyekért ismét nem tudok elég hálás lenni, úgyhogy fürdésre fel! :D

⬤ ⬤ ⬤ ⬤ ⬤


Ha valaminek almáspite illata van, az nehezen lehet rossz dolog. És hát ez abszolút nem az. A tubusban is fantasztikus, fürdés közben is végig belengi a fürdőszobát az illata, mindenképp kizárólag evés után szabad használni, ez a többire is vonatkozik, mert ezek után az ember lánya garantáltan éhes vagy éhesebb lesz. 1 literes kiszerelésben kapható, és mondanám, hogy sokáig elég, de maximum akkor elég sokáig, ha még más, hasonlóan finom illatot is használ az ember emellett, felváltva. Nehéz beosztani, na. Nagyon jól habzik, és alapvetően egyébként nem kell belőle sok. Bőrön az illat nem túl tartós és nem erőteljes, de teljesen más, mint egy tömény tusfürdő, így ez abszolút megbocsájtható. Egyébként sem feltétlenül szeretnék almáspite illatfelhőt magam körül. Amúgy már elfogyasztottam (nem volt nehéz, legszívesebben éjjel-nappal ezzel fürödtem volna).

⬤ ⬤ ⬤ ⬤ ⬤

Két, szintén karácsonyi kiadású, kisebb kiszerelésű habfürdőt is választottam (senki nem mondaná meg, hogy a kádfürdőzés a kedvencem, főleg, mikor beköszönt a hűvösebb idő...). Egyszerre gyümölcsösek, mégis téliesek. Például az áfonya-narancs kombinációban én érzek fahéjat, és számomra ez tipikusan az a fűszer, ami mindent őszivé és télivé tud varázsolni... Ezek a habfürdők is igen jól habzanak, korábban már ebből a termékcsaládból is használtam habfürdőt, szintén pozitív tapasztalataim voltak - aztán egy idő után szeretek biztosra menni, és tudtam, hogy ezekben sem fogok csalódni. Őszintén szólva, már ezekből sincs sok... :D Szóval, ha tehetitek, bátran válasszatok AVON habfürdőt, meg tusfürdőt, nem csak az illatuk miatt! 

⬤ ⬤ ⬤ ⬤ 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.