Ajándékszettek karácsonyra (is)


Elsőként le kell szögeznem, hogy imádom ezt a sablont, amit a bejegyzés képeihez használtam, annyira giccses, de mégis hangulatos, tökéletes, na. Pár ajándékötlettel készültem, nőknek és férfiaknak egyaránt, és hát a kozmetikumok világában kalandoztam el. Egyébként, még mindig úgy vagyok, hogy akár egy-egy ajándékcsomag is lehet jó ajándék, de nem mindenkinél fog működni és tudom, hogy nem is mindenki szeret ilyet adni. Mindenkit teljes mértékben megértek, de ettől én még kifejezetten szeretem őket. Adni is, kapni is, főleg, ha tényleg jók.
Amit én pl. nagyon szeretek, azok a különböző sminktermékek, parfümök és testápolási csomagok, így természetesen ezek közül szemezgettem.
  • Elsőként az Yves Rocher Gourmet Blackberry szettre esett a választásom - egyrészt a csomagolása már önmagában is gyönyörű, másrészt szeretem a márka termékeit, úgyhogy amellett, hogy a szemnek is szép, valóban kis hasznos ajándékszett ez. Van benne kézkrém, ami mindig nagyon hasznos, emellett tusolóolaj, tusfürdő gél és ajakbalzsam is, így elég széles felhasználást biztosít. (a bejegyzés megírásakor volt még belőle, és szerettem volna én is lecsapni rá, de már elfogyott... mindenesetre más szett, illetve a termékek külön-külön is elérhetőek a Notino oldalán)
  • A Bvlgari Omnia szettben 3 darab, 15 ml kiszerelésű parfüm kapott helyet. A 15 ml kiszerelés tökéletes tesztmennyiség, 3 darab meg főleg, és ebből a 3-ból biztos lesz olyan, ami végül akár szerelem is lehet. A csomagolása szintén mesés, plusz ajándékcsomagolás nélkül is szép.
  • A sminktermékek sem maradhatnak ki ebből a sorból, és azért választottam ezt a Bobbi Brown Love & Go Set csomagot, mert a benne lévő spirálból volt már mini kiszerelésem korábban, és imádtam. Emellett a szettben van egy szemhéjfesték ceruza, egy rúzs, illetve arctisztító olaj is, no meg a kozmetikai táska.


Természetesen a férfiakról sem feledkeztem meg - úgyhogy most következik 3 ajándékszett férfiaknak.
  • A Proraso márka hosszú-hosszú ideje a piacon van már, és férfiaknak kínál borotválkozáshoz termékeket. A Proraso Wood & Spice szettben található egy szakáll sampon, szakáll balzsam és egy szakáll olaj is, mindez pedig egy menő fémdobozban kapott helyet.
  • A Boss The Scent igazán szikrázó dobozban "érkezik" - a csomagolás egy 100 ml kiszerelésű parfümöt, egy dezodort és egy tusfürdő gélt rejt.
  • A Bulldog márka többször is szembejött velem, és az Original Ultimate Grooming Kit Set egész sok és hasznosnak tűnő terméket tartalmaz - balzsam, hidratáló arckrém, arctisztító peeling, arclemosó, olaj és tusfürdő is található a dobozban, ami egész komplett arcápolási rutin kialakítását biztosítja.


Ha mégsincs meg a megfelelő ötlet, akár ajándékutalvány is kerülhet a fa alá, vagy inkább hamarabb az ajándékozott kezébe, így még időben a fa alá kerülhez az utalvánnyal vásárolt, hőn áhított akármi.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.