Koroleva - Flaky Paint és egy kis minta


Tavasz. Konkrétan tavasz óta van meg ez a lakk kb. Még egy Elenis Nailland rendelésbe társultam be vele, aztán 1x felkentem, és ennyi történt. Nem vagyok jó lakktulaj, na. De most viselem és poszt is készül róla, yaaay!

Azt fontos megemlítenem, hogy köze nincs a naillandes fotókhoz. Ott pasztell barackos-rózsaszínes, a valóságban meg hideg, fehéres-kékes-zöldes. Két rétegben tökéletesen fed egyébként, a pelyhek is teljesen jó mértékben oszlanak el a köröm felületén, emellett belesimulnak a lakkba, nem lesz karcos, kiálló darabka.
Az ecsete nem a kedvencem, pufi és szögletes, nem a legegyszerűbb vele a móka, de használható és kellő mennyiséget vesz fel az egyébként teljesen jó állagú lakkból. A száradása teljesen átlagos, meg hát érdemes gyorsszárító lakkot használni (amit én már évek óta nem használtam és hiányzik, na. Oo) A lakkot ITT találod a Nailland oldalán - 11 ml és 2990. De oké, különlegesebb, így befogadható az ára a mennyiséghez képest. Amúgy elsőre kicsit Cirque Astra utánérzetem volt még a Nailland oldalát böngészve az alapszínnek és a bronzos-barackos szemcséknek köszönhetően, de élőben nyilván semmi köze.



Extra gyors díszítés készült rajta/vele. A Hi Hybrid gél lakk márka két újdonságával (vagy hát maguk a vizes matricák újdonságok a márkánál) készítettem gyorsan egy egyszerű, de nagyszerű mintát. Felhasználtam mindkét ívről mintákat, így született a poszt alján található mani. A következő alkalommal biztosan más alapra fogom őket használni, a pelyhek miatt kicsit elvesznek az apróbb és halványabb minták, de egyébként a végeredmény tetszik. ITT írtam bővebben a Hi Hybrid vizes matricák kapcsán, érdemes lehet elolvasni. Mindkét ív megtalálható a márka nevére kattintva a bekezdésben.





A Flaky Paintet is biztos fogom még viselni, tökéletes téli lakk amúgy, csomó nail arthoz jó alapot biztosít(ana, ha alkotgatnék), illetve ha esetleg több Hi Hybrid matricás mani készül, akkor lehet kapnak bejegyzést külön is. 
 A posztban mindent vettem, semmit sem kaptam - ha esetleg a matricák kapcsán felmerülne bárkiben. :D

4 megjegyzés

  1. Mennyire jó Tőled ilyen posztot látni! :D Tényleg nagyon szép ez a lakk, és a matrica is, éppen nemrég vettem én is elő vizes matricákat, és most először próbáltam ki,hogy nyomdafejjel viszem fel. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz még, a két Holo Taco lakkról is lesz poszt, úgyhogy picit ilyen nosztalgikus, de már ideje volt, szerintem is! :D
      Hmm, ez a nyomdafejes dolog érdekesen hangzik :O Bár nekem a megszokott "technika" benne van még a kezemben szerencsére, simán meg azért gyorsan pepecselgetek vele. Beáztat-lehúz-rá a körömre-simogat és kész :D

      Törlés
  2. Még mindig csodásan áll Neked ez a lakk! *-* A matricák kifejezetten jót tesznek neki, és a körmöd is csodaszép *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ A körmöm még hagy kivánnivalót maga után, de már javulgat. :D Fogjuk rá. Az alapnak egy téli minta sokkal jobban állna egyébként, talán lesz majd hozzá időm/kedvem. :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.