HOLO TACO | Everything is Pine & Play Rosé

Az elmúlt években nem igazán vágyom körömlakkokra. Sem különleges, sem hétköznapi darabokra. Annak idején havonta érkeztek a szebbnél szebb darabok és természetesen van, ami még meg is van és vigyázok rá, meg nyilván szoktam lakkozni a körmeimet. De valahogy már eléggé lecsillapodott ez. Viszont nemrég lehetőségem adódott beszállni egy rendelésbe, így érkezett meg hozzám kb. egy hét alatt ez a két drágaság. Szó szerint.

A címből, képből már kiderült, hogy két Holo Taco körömlakk tulajdonosa lettem, méghozzá, ahogy a címben is olvasható, az egyik a karácsonyi kiadású Everything is Pine, a másik pedig a Play Rosé. Gyönyörűek, azok voltak képen is, azok felkenve is, üvegben is, kevés fényben, sok fényben, szórt fényben, mindenhogy. De ne fussunk ennyire előre.

Vámmal, mindennel együtt annyit fizettem értük, mintha vettem volna magamnak legalább 2 nadrágot. Ez már bőven túlmutat a lélektani határomon, szóval nagyon szerettem volna, hogy jók legyenek. De kicsit vegyesek az érzéseim.


A csomagolás nagyon tetszik. A doboz is dizájnos, benne Holo it's me felirat. A doboz tetején taco minta, mindenféle bolondos dizájn. A lakkok doboza is nagyon gyönyörű, sőt. Alapvetően fekete, de különböző fényeknél még az is holografikus. A Holo Taco felirat is gyönyörű, holografikus. Engem egyébként könnyű a dizájnnal megvenni, szeretem, ha valami szép és ha valami holo. Az üveg is szuper, a kupak kényelmes, kézre áll.


A lakkokkal annyira nem vagyok kibékülve. Az állaguk kicsit zselésebb, mint rendes lakk állag. Kicsit folyik, de könnyű eligazgatni. Nem túl pigmentált, a glitterek adják a teljes színt kb. Két rétegben vittem fel mindkettőt és teljes fedést lehet velük elérni. Aztán bemattul az egész és jöhet a fedőlakk móka. Nekem otthon egy normál fedőlakkom van, ami a legtöbb körömlakkhoz tökéletes, ellenben ehhez nagyjából 5 rétegben kentem fel, mire egységesebb és fényes végeredményt sikerült elérnem. Nem állítom, hogy ez az egész annyira boldoggá tesz, de a végeredmény csodás és igazából mondhatom, hogy kárpótol. 




Kicsit vegyesek az érzéseim, nagyon szerettem volna, ha átvételtől felkenésig, lemosásig végig hatalmas a szerelem meg lila köd, ésatöbbi. De igazából most csak nem tudom, mit érzek velük kapcsolatban. De legalább tényleg gyönyörűek. Mindenesetre a karácsonyt nyilván "velük" töltöm, hiszen tökéletesek erre a célra és aki követ instán, már látta is a manikűrt, amit készítettem velük, ez lenne az egyébként:



Kicsit szivacsos, kicsit celluxos, kicsit teli, kicsit csillagos - mindenből egy kicsi, és így alkotnak egy kerek egészet. Egyébként felviteltől függően lesz a Play Rosé rózsaszínesebb vagy rose goldosabb, vagy épp tényleg aranyba hajló. Különleges darab, az egyszer biztos. Az Everything is Pine pedig a legszebb karácsonyzöld holo, amit valaha láttam.

 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.