AVONnal a természetbe...

#promóció

Mondanám, hogy ez egy évkezdő poszt, de lassan már el is telik az első hónap. Nehezen fogom fel, hogy hova rohan, de azért várom, hogy mit tartogat - aztán ezt mindig megbánom. :D Mindenesetre idén is kaptam lehetőséget az AVONnal közös együttműködésre, így a poszt két fantasztikus illatot is tartogat, amiket én választhattam, illetve egy harmadikat, ami viszont még karácsonyi meglepetésként érkezett. 

Az #AVONCOLLECTIONS Local Nature vonalából az almond és a jasmine érkezett hozzám. A csomagolásuk fantasztikus - egyszerű, letisztult, régi növényhatározókra emlékeztető csomagolása és az üvegen lévő matricája konkrétan lenyűgöz. Imádom a betűtípust, a mintát, mindent, annyira egyszerű és jól összerakott.

A nevek egészen megtévesztőek - az almondnál a mandula, marcipán illatára jellemző édeskés illatra számítana az ember, ám az illat valóban olyan, ahogy a címkén lévő "határozó" leírja. Nagyrészt a virágos vonal dominál, pedig a fő jegyek benne a mandulatej, körte és a vanília bab. Pedig ezekből maximum a vanília, ami rajtam érződik. Az összhatás nagyon kellemes, nem feltétlenül tavaszi, friss és üde virágos, hanem inkább fűszeres, kellően nőies és határozott illat.

A határozottság a jasmine-ra is vonatkozik. Ez pedig rajtam (ezt mindig fontosnak érzem kihangsúlyozni...) inkább fűszeres-fás. Aztán halványan egy kis virágosság is felsejlik benne, de egyébként ennél illatolgatás közben néha már az is megfordul a fejemben, hogy simán elmenne uniszex parfümnek. A fűszeres-erőteljes illatok szerelmeseinek mindkettő tökéletes választás.

Karácsonyra a Far Away Beyond érkezett, csodás díszcsomagolásban, benne egy teljes kiszerelésű és egy utazó méretű parfümmel, illetve egy, a parfüm illatával megegyező testápolóval. Hihetetlen jólesett a gesztus, és mindig hálás vagyok a Well PR ügynökségnek is, amiért lehetőséget biztosítanak erre az egészre. A kedvesség mindig eszméletlenül jólesik. ❤


 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.