BONPRIX - azt hiszem, ez egy pulóveres időszak

*promóció

Idén ismét kaptam lehetőséget arra, hogy a Bonprix oldaláról rendeljek pár ruhadarabot, és szerencsére ezúttal sem lőttem mellé. Szóval, igazából nem is húzom a szót, irány a poszt!


Amíg az előző alkalommal nagyon könnyen kiválasztottam, hogy miket szeretnék, ebben a "körben" ez most kicsit döcögősebben ment - de nyilván nem lehetetlen választani, mert a kínálat bőséges, és sokféle stílusú. Emellett most már könnyedén belövöm, hogy mi is az a méret, ami pólók és pulóverek tekintetében kényelmes lesz, fazontól és anyagtól függetlenül. A színekkel még kísérletezem, de hát színek. Imádom a színeket és erre a BONPRIX oldala nagyon sok megoldást nyújt.

Bármennyire is próbálok az emlékeim közt kutatni, talán soha nem volt még bézs pulóverem. Emiatt gondoltam, hogy ideje lecsapni egyre, mert nagyjából bármihez és bármikor jó. Egyszerű darab, a színe szerelem, a nyaka kevésbé, de még pont olyan, aminél nem érzem, hogy "megfojtana". Kényelmes viselet és eléggé meleg darab. Nem látszik át, aláöltözet nélkül is biztonságos. :) Annyi, hogy mosásnál érdemes külön mosni, mert minden kis bézs/fehér szöszökkel lesz tele. :)

Ebből a típusból egy korábbi rendelésből (pont 1 éve történt) már volt egy tevebarna darabom (vagy hát még mindig megvan, és állandó darabja a mindennapi ruhatáramnak, de az 44/46-os), ezért gondoltam, hogy lecsapok egy másik színre is, mert a tevebarna az egy jolly joker darab - működik nőiesebb meg sportosabb viseletben is. A rozsdavöröset nem feltétlenül érzem az én színemnek, de magát a színt imádom és a felső is kényelmes. És az előzőhöz képest kisebb méret is teljesen jó, és lehet, hogy még egy ennél kisebb is belefér.


Nagyon akartam, hogy ez a pulóver jó legyen, és imádom. Annyira gyönyörű színe van, és nagyon kényelmes - de nyilván nem árt hozzá egy jól működő pánt nélküli melltartó, mert a vállaknál kificcanó pántok nem feltétlenül lesznek esztétikusak. Az anyaga kellemes, és nagyon nőiesnek érzem a fazont. Szeretem, hogy mutat, de anélkül, hogy tényleg bármit mutatna. Egy tökéletes win-win megoldás. A hátulján ráadásul van egy plusz X kivágás, ami szintén nagyon tetszik.


 A három pulóverek kívül még választottam egy alsónemű szettet is, konkrétan EZT. A kék-szürke kombinációt választottam, 44/46 méretben. Értelemszerűen erről nincs kép, nem is szeretnék, de a véleményem mindenképp el akartam erről is mondani. Az anyaguk nekem tökéletesen megfelel, a méret is pont jó, bár bevallom, féltem, hogy kicsik lesznek. 


Köszönöm szépen ismét a lehetőséget a Bonprix csapatának.❤

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.