Egy kis tavasz a nyárban az Avonnal


*promóció
 Ebben a posztban a megszokott, 3 terméknél kicsit több kap most helyet - szám szerint 5, szóval ne extra mennyiségre gondoljatok. :) Az áprilisi és májusi Avon újdonságok egyszerre érkeztek még a május folyamán, épp ezért kapnak egy közös bejegyzést.


Ismét szuper termékekhez volt szerencsém. Hab- és tusfürdő, fényvédő arckrém és micellás víz is helyet kapott a csomagban. Nem hiszem, hogy túlzottan ragoznom kell az Avon fürdőtermékei iránti rajongásom - nem szárítanak, szuper illatuk van, nagyon jól habzanak és a kiszerelés mérete is igazán megnyerő. A tusfürdőnél nem bánnám, ha méginkább élénkítő és friss és narancsos lenne az illata, de egyébként így is nagyon jó. Csak nem elég. 😅


A krém... Szerettem volna egy ideje olyan arcra való terméket, ami fényvédőt is tartalmaz. Van külön arckrémem, meg vettem 50 SPF-es naptejet, de egyrészt ez így nagyon sok és vastag réteg az arcomnak, másrészt mindig elfelejtem vagy az egyiket, vagy a másikat, vagy épp mindkettőt használni. Épp ezért jön jól ez a megoldás, mert egyrészt sokkal könnyebb egy terméket napközben magammal hurcolni az újrakenés miatt, és hát használni is. 

A micellás víz kicsit nehezen bírkózik meg a tartósabb, színesebb sminkekkel, szóval  tényleg inkább arctisztító, mint sminkeltávolító. Nem irritál, meg egyébként az egyszerűbb dolgokat, mint korrektor, stb, simán leszedi, de alapvetően is inkább az arctisztítás a funkciója. Jó nagy kiszerelés, úgyhogy egy ideig biztosan elég lesz.


Ismét köszönöm a lehetőséget - ha kedvencet kéne választanom, hab- és tusfürdők vitték most a pálmát. De ezek mindig jók, szóval érdemes rájuk úgy általánosságban is lecsapni. 



Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.