Bio-Oil | A testápoló


*reklám

A Bio-Oil termékekről korábban is írtam már a blogon (itt és itt), és ismét lehetőséget kaptam egy újdonság kipróbálására, ami a címben is szereplő testápoló. Őszintén kíváncsi voltam, hogy mit tud nyújtani más testápolókkal szemben, ami mondjuk valami új lehet, ami miatt több, vagy jobb. Mivel egy ideje már próbálgatom, kialakult egy kép.

Hogy mit is tud a termék? Ezt most így kombinálom a saját véleményemmel is.

  • a terméket fel kell rázni minden egyes használat előtt, így a krémes összetevők és a természetes olajok megfelelően elegyednek, és együttesen táplálják a száraz, érzékeny bőrt.
  • egy nagyon könnyed állagú testápolóról van szó. Még az olaj ellenére is könnyed, viszonylag gyorsan felszívódó krémről beszélünk, és egyébként valóban nincs a beszívódás után egy cseppnyi ragacsos és/vagy olajos érzet a bőrön.
  • nincs illata. Nagyon-nagyon közelről megszagolva van talán valami gyógyszertári termékre emlékeztető illata, de semmi plusz parfüm, teljesen semleges. 
  • érzékeny bőrre is használható, a könnyed állagnak köszönhetően pedig nem tömíti el a pórusokat sem.
  • napi két alkalommal érdemes használni, reggel és este, mondjuk én ilyen melegben leginkább csak este vagyok képes a legtöbb testre és arcra való krémet használni, mert egész nap azt érzem, hogy ragadok - akkor is, ha nem.

  • tartalmaz E-vitamint, ami segít abban, hogy a bőr lassabb tempóban öregedjen, és idő előtt ne is kezdjen bele.
  • hialuronsav tartalma segíti a mély hidratálást.
  • a shea vaj puhítja a bőrt, csökkenti a bőrirritációt és egy extra védőréteget képez a bőrön.
  • illetve a benne lévő körömvirág kivonatnak köszönhetően segíti az érzékeny bőr regenerálódását.
Összességében amit tapasztaltam, az az, hogy igen, mindenképp alaposan fel kell rázni, mert akkor kapunk minden jóból. Nem folyik úgy, mint a víz, de jóval hígabb, mint bármi más testápoló krém - ez látszik a képen is. És valóvan viszonylag gyorsan beszívódik, amiért igazán hálás vagyok. Sem ruhához, sem ágyneműhöz nem szeretek tapadni, így jól jön, hogy akár zuhanyzás után, akár konkrétan lefekvés előtt is simán csak bekenem magam és pár perc és mintha nem is lett volna semmi a bőrömön, ellenben puha marad. Az eddigi termékek is tetszettek, viszont eddig ezt érzem leginkább a magaménak. Kíváncsi vagyok, hogy milyen újdonságokkal rukkolnak majd elő a jövőre nézve. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.