Bonprix a szekrényemben | Egy újabb csomag

*promocio 

A tavalyi évben érkezett hozzám az év vége felé egy újabb Bonprix csomag, benne három termékkel, amiket én választottam. Izgatottam vártam, mert egy szoknya, egy vastag harisnya és egy hátizsák került a pakkba. Na de lássuk, mennyire váltották be a hozzájuk fűzött reményeim.


Thermo harisnyanadrág 100 den
Kezdeném a legegyszerűbb darabbal, a harisnyával. Egy egyszerű, vastag, fekete harisnyával nem igazán lehet mellényúlni, maximum a méretet lehet mellélőni vagy (alacsony termet lévén) a hosszt tudom felhozni lehetséges problémaként. Egyébként kényelmes, valóban vastag és télre szuper, akár szoknya, akár nadrág alá veszem fel.

Műbőr szoknya cipzárral
Nagyon vártam ezt a szoknyát, tekintve, hogy ebből nekem már van egy, csak eggyel nagyobb méretet szerettem volna (khm khm). Viszont nekem kissé csalódás volt ez a szoknya az előzővel szemben. Egyrészt valahogy teljesen más az anyaga. Mármint első ránézésre ugyanaz a kettő, viselve meg aztán a fene se mondja meg, de más. A másik pedig, hogy a méretet tekintve, hiába szerettem volna eggyel nagyobbat, nekem ugyanakkora a kettő. Időközben simán lehet, hogy az anyag mellett megváltozott a szabás, bármi, csak nem bántam volna, ha egy kicsit tényleg nagyobb (mert időközben én sajnos nem lettem kisebb). Ettől függetlenül horható, viseltem is már többször, nem szorít, meg semmi ilyesmi, csak szeretnék vastag pulcsikat betűrni alá. :D

Hátizsák
Ebbe a hátizsákba konkrétan szerelmes vagyok az első perctől fogva. Az egyetlen, ami "ellene szól" (nyilván nem, mert imádom), az, hogy nem zárható cipzárral, vagy bármivel, ami két patentnál nagyobb védelmet nyújt, de kialakítását tekintve egyébként viszonylag biztosabb (ha valaki meg ki akar rámolni, annak úgysem a cipzár lenne az akadály...). Imádom a színét, kényelmes viselet, jól pakolható, akár munkába jövök, akár esetleg hazautazom egy hétvégére. Valószínűleg MINDENT nem bírna ki, de ezekre az alkalmakra tökéletes, és könnyű vele sportosabb vagy elegánsabb szettet is kiegészíteni.








Ezekről a képekről a farmerkabát és a fehér bakancs is szintén Bonprix és nem csak a képek kedvéért - tényleg szeretem hordani, amiket választok, mert jól kombinálhatóak különböző szettekben.

2 megjegyzés

  1. Nagyon jó dolgokat választottál, a hátizsák különösen tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Sajnos az már pont nem elérhető, pedig tényleg bátran ajánlom... Csak kicsit lassabban készült el a poszt, mint gondoltam :(

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.