AVON | Hydramatic Matte ajakrúzsok

*promóció 

Nagyon jól hangzik, nem? Alapvetően én nem érzem problémának a matt rúzsok szárító hatását, ellenben teljesen meg tudom érteni, ha ez valakinek zavaró, és sokszor hiába az aláhidratálás, van, hogy semmit nem ér. Épp ezért tartom egyébként jó ötletnek a kombinált megoldást. A rúzsok közepén hialuronsavat tartalmazó ápoló réteg van.

 Alapvetően a matt rúzsoknál mindenképp tartósságot vár el az ember lánya, viszont a hagyományos rúzs kiszerelésben nekem a tartósság soha nem opció. Iszom? Lejött. Arról, hogy evés közben szinte sértetlenül fennmaradjanak az ilyen típusú rúzsok, nem is álmodozom. Arra ott vannak a folyékony matt rúzsok.

Viszont igazán szép színekben elérhetőek ezek a rúzsok és kíváncsi voltam rájuk. A rúzsok mindig jöhetnek, minden mennyiségben. Hozzám a Hydra Nude és Hydra Peony érkezett, előbbi egy barnásabb árnyalat, utóbbi pedig értelemszerűen rózsaszínes. Krémesek, és felkenve valóban nincs az a jellegzetes szárító hatás, de ettől függetlenül érezni, hogy az ajkakon vannak. 

 


A középső réteg valamennyire lágyít a színeken és időközben rá kellett jönnöm, hogy hiába csodás a Peony, az én bőrtónusomhoz nagyon furán áll és mintha ezt nem is tudnám szépen kenni? Foltos, nincs egyenletes hatás, ezt kicsit a Nude-nál is tapasztaltam, de ott végülis nem feltűnő. Kieg: időközben sikerült a Peonyt is szépen felkenni, bár nem viselem minden nap, de valahogy csak az első találkozás nem volt az igazi. 
Mindkettőnél hidratáltam az ajkaimat előtte, de kb. mint halottnak a csók. :D Érdemes sokkal jobban, sokkal ápolóbb termékkel hidratálni előttük. 

A felvitel nem igényel különösebben kontúrceruzát, a kialakításuknak köszönhetően a rúzsozás szinte hibátlan velük, szépen követik az ajkak vonalát.

A Nude-ot biztosan fogom még sokszor viselni, a Peony-val pedig megpróbálok megbarátkozni. Hátha. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.