Rare Beauty | Lip Soufflé Matte Lip Cream | Courage

 Nem tudom, előkerült-e valaha ez a téma, de nálam rúzsválasztáskor sokszor játszik szerepet a fantázianév is. Ott vannak pl. a Maybelline SuperStay Ink Crayon-ök, a Stay Exceptional és Make It Happen névvel, szeretem, hogy valami kis pluszt adnak. Most sem volt ez másképp, mikor Görögországban eldöntöttem, hogy én bizony egy Rare Beauty rúzzsal fogok hazatérni, és ez a címben is látható Lip Soufflé Matte Lip Cream folyékony rúzsok egyike, a Courage lett.

Már régóta szerettem volna a márkától rúzst (és nem azért, mert #teamSelena). Tavaly ősszel majdnem volt alkalmam be is szerezni egyet, végül nem vettem. NEM VETTEM... :D Na de most! A Lip Soufflé Matte Lip Cream elnevezés egy nagyon könnyű, könnyen kezelhető, nem nem szárító, szinte már "hab" formulát takar - teljesen értem, hogy mire utal a nevében a szuflé egyébként. Tényleg könnyed, szinte ott sincs. 

Teljesen mattra szárad, de nem tapad oda úgy, mint pl. a Maybelline SuperStay Ink-jei, ezért evés-ivás közben le fog jönni, legalábbis kopni nagyon fog, de legalább azt szépen teszi. A színét imádom, bár a legtöbb kép, amit néztem, rózsaszínesebb, lilásabb, mályvásabb, viszont én annak maximum egy hangyányi árnyalatát vélem felfedezni csak ebben. Szóval nem értem. Mármint szeretem azt a színt, amit kaptam, csak nem áll a képekhez közel.

Nagyon könnyed viselet, viszont a nem megfelelően hidratált ajkakon MINDEN is meg fog látszódni. A legkisebb kiszáradt részt is kiemeli. Minimálisan építhető, és végig krémes marad. 


Minden hibája ellenére nagyon szeretem. Extra könnyű felvinni, főleg ez az árnyalatot, mert kb. rakok az alsó ajakra, és azt eldolgozom a fentin és kész is. :D Jó, nyilván ez nem minden árnyalattal működik, de ez nagyjából ilyen "my lips but better" árnyalat, számomra.

A Kind Words matt rúzsok is érdekelnek és bevallom, imádom ezt a kedves márkaépítést. Nincs erre jobb szavam. Kedves az egész. Motiváló, és ezt most nem feltétlenül kapcsolom Selena Gomezhez, de nyilván az ő személyisége is, vagy a róla kialakult kép is sokat tesz ehhez. Hát na, ilyenekkel megvehető vagyok.

Ettől függetlenül biztos vagyok abban, hogy a rúzs árát egy sokkal tartósabb darabra is el lehet akár költeni, mindenesetre amióta megvan, szinte minden nap ezt viselem, akkor is, amikor nap elején egy élénkebb árnyalattal a számon indulok el otthonról, délutánra fixen ez kerül fel, szóval számomra teljesen megérte.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.