Avon | Hydramatic rúzsok | 2. felvonás

*promóció

 Három fantasztikus színben került hozzám a korábbi posztban is látható Avon Hydramatic ajakrúzs. Ezúttal a Hydra Flame, Mauve és Coco árnyalatok érkeztek, az #avonhydramaticoftheday kihívás keretein belül.


A Hydra Mauve egy kicsit bézsesebb, mályvás árnyalat, a Coco egy kakaóbarna, vöröses felütéssel, míg a Flame a szerintem tökéletes piros. Az arany középút - nem pinkes, nem narancsos. A nagybetűs PIROS.

A Coco felviteléhez mindenképp javasolnék kontúrceruzát, a Mauve és a Flame pedig anélkül is könnyedén kezelhetőek. A Mauve viselésében az a legjobb, hogy nagyon hasonlít a szám természetes színéhez, így a kopás nem lesz feltűnő (és nem is az, hogy nem lesz, hanem tényleg nem volt feltűnő). Mindhárom árnyalat gyönyörű egyébként, és meg nem mondtam volna előre, hogy majd a piros rabolja el a szívem.



Az ivással nincs probléma, ugyan magát a poharat, bögrét megfogja, de az ajkakról nem távozik, és nem lesz foltos - lehet, hogy a 20. pohár víznél már igen, de az nem baj, fontos a megfelelő vízfogyasztás, a rúszt majd újrakenitek. Imádtam, hogy bármit csinálok, nem kenődik szanaszét az ajkak mentén, hanem lekopik, eltűnik. 

A Coco nekem tipikus őszi árnyalat, valószínűleg akkor fogom többször előkapni, a másik kettő viszont tökéletes bármikor, a Hydra Mauve maga a természetesség, csak kicsit még annál is jobb, míg a Hydra Flame. Hát, A piros. Nem tudom jobban körülírni. Egy nem evős programra, vagy például kávézásra simán felkenném bármelyiket, és azt kell, hogy mondjam, egyre jobban kezdem megszeretni ezeket a rúzsokat. Főleg a nude színeket, azokkal abszolút nem lehet mellényúlni (maximum az árnyalatot tekintve). 


Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.