BONPRIX a szekrényben | Egy kis rétegezés

*promóció


Szeretem a réteges öltözködést, még nyáron is. Főleg esténként jöhet jól, de egyébként, ha a mostani időjárást nézzük, még napközben is elég praktikus tud lenni plusz egy réteg, akkor is, ha az egy vékonyabb valami. Szóval, ismét lehetőséget kaptam arra, hogy válasszak pár Bonprix terméket, és mutatom is, hogy végül mik lettek a befutók.








Ezt a kardigánt még a Barbie film miatt választottam, mert mindenképp rózsaszínben akartam menni, és bár végül nem ez lett a nyertes, imádom a színét, és a kivitelezést is. Hűvösebb estékre tökéletes a megannyi apró lyuk ellenére is, nagyon jó anyaga van, legalábbis kellemes, nem nehéz, de egyébként nem is vékony anyag.






Nem tudom, az eredeti képpel mi történt, mert egyébként a valóságban is pont olyan színei vannak a kaftánnak, mint a webshopban található termékfotókon. Vékony anyag, valószínűleg strandra is tökéletes egy fürdőruha fölé, ám én direkt utcai viseletnek választottam, mert egy farmer-top kombót is sokkal nőiesebbé tesz, meg ha extrán tűz a Nap, akkor sem képez olyan réteget, amitől mindmeghalunk, ellenben legalább véd. 




Ez egy két darabos szett, egy fekete és egy fehér spagettipántos top kapott helyet a csomagban. A fehéret terveztem viselni a Barbie mozizáshoz a pink kardival, ellenben ugye nem ez lett a választott, a feketét pedig látjátok is az előző két szettben. Nyilván a fehéret is viseltem már azóta, a fent látható módon. A fehér egyébként kicsit áttetsző, bár nyilván testszínű melltartót célszerű alá húzni, kicsit lehetne kevésbé áttetsző. :D Valószínűleg egyébként ez az ok, amiért fehér topot ritkán veszek és viselek, pedig farmerral nagyon jó.





Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.