CND | UPCYCLE CHIC


Tudom, tudom, ha már (nagyon leegyszerűsítve) a CND-nél, vagy inkább CND-vel dolgozom, negyedévente igazán megereszthetnék egy posztot a lakkos újdonságokról, de hát utoljára nem is tudom, mikor volt ilyen bejegyzés. Viszont az Upcycle Chic kollekció annnnnnyira tetszik, hogy úgy éreztem, mindenképp meg akarom mutatni. Lehet, írok az előző kettőről is, de ezt még nem tudom. és #reklám, akkor is, ha ezek munkaeszközök.

Szóval, Upcycle Chic. Most bemásolhatnám ugyanazt a szöveget, hogy "ünnepeljük a tökéletlenséget" blabla, de ha a munkahelyen alkotott szövegeimre vagy kíváncsi, akkor a webshopjaink Hírei között vagy a social media felületeken célszerű ezeket megtenni, itt a blogon nekem ezek csak csodás őszi árnyalatok. 

A kollekciók (szinte) mindig 6 árnyalattal érkeznek, ez most sincs másképp - az idei évi kollekciók amúgy limitált árnyalatokat tartalmaznak. Szóval, van, hogy munkaidőben, telefonnal ilyen képek születnek és úgy éreztem, ezeket most meg akarom osztani mindenkivel. :D A pacákat amiatt illesztettem melléjük, mert így látszik az effektjük, akkor is, ha a körmös képen épp nem, de néha azért csalókák sajnos, de ezekkel kell dolgozni...


A Needles & Red pirosas-bordós alapú, és ebben kis fekete glitterek úszkálnak. Az első réteg miatt még bordóra számítana az ember, a második rétegtől pedig inkább vérvöröses beütést kap - nyilván innen a Needles & Red név. Kicsit "üveges" hatású, Shellac és Vinylux verzióban is, de teljes fedése van. Mondanám, hogy az egyik kedvencem a kollekcióból, de nagyjából mind az. A sorrendben mondjuk legyen a 2. (Ez a fotó olyan, mint valami szakácskönyv borítója, legalábbis nekem olyan :D)


A Leather Goods egy csokibarna. Akárhányszor nézek rá, a csoki jut eszembe. A krémes csoki. A forrócsoki egy hideg őszi, kuckózós estén. És krémes maga a lakk is, két rétegben tökéletesen fed és azt hiszem, ez az első számú kedvencem. Meglep? Engem mindenképp.


Krémes, piszkoskék alapban rengeteg kékes csillám. Kicsit több, mint egyszerű irizálás. Két rétegben tökéletesen fed, nem csíkozódik, mondjuk ez nem is feltétlenül az a finish, amivel csíkozni lehet. A sorrendben ez lett a 6.


A Silky Sienna nekem a tökéletes sütőtök alapszín, vonatkoztassatok el a képen látható extra élénk tököktől, illetve a színmintától is - nem ilyen, de nem akartam kihagyni ennél az egynél. Két rétegben tökéletesen fedő krémes lakk. A sorrendben a 3.


A What's Old Is Blue Again neve miért ilyen hosszú? Nagyon szép krémes kék árnyalat, talán a színminta és az én fotóm között van félúton. Vagy nem tudom. Nehéz, fényviszonytól függően sok arca van és kifejezetten szép. A 'szeretem' sorrendben ez kapta a 4. helyet.


A Rags & Stiches krémes zsályazöld, benne csodás arany irizálással. Azt hittem, hogy nem áll majd jól, de jóláll. Az összes jólállt, és ez nekem nagyon pozitív csalódás volt. Mintha belső fénye lenne. A sorrendben az 5. egyébként, de őszintén? Nem is vagyok biztos a sorrendben, mindegyiket viselném.


A CND VINYLUX lakkok elérhetők a www.xbeauty.hu webshopon és az X-Beauty üzletben is, ha érdekelnek. Ja és amúgy fogalmam sincs, hogy asztali nézetben mi alapján tagolja a bejegyzés egyes bekezdéseit, ha én nem állítok semmit. :D 
És ha érdekelnek titeket ilyen kollekciós posztok, akkor szóljatok, szívesen készítek.

1 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.