AVON újdonságok | Júniusi és júliusi szerelmek

 *promóció


Az AVON szuper, júniusi és júliusi újdonságai egy csomagban érkeztek meg hozzám. A júniusi újdonságokhoz a szuper (és tényleg szuper!) ecsetek, míg a júliusi újdonságok közé a többfunkciós szem-, arc-, szájfény és a LOV | U parfüm tartozik.


A multifunkciós szem-, arc- és szájfény áttetsző, és rózsaszínesen irizál. Teljeskörű véleményt nem tudok mondani róla a minden téren felhasználhatóságról, mert valahogy nekem a fényes szemhéjak nem jönnek be, arcra pedig most nem kenek így nyáron kb. semmit, a korrektoron kívül, szájfénynek viszont tökéletes. Egyébként mostanában egészen megszeretettem a szájfényeket, mert eddig a matt ajkak voltak nálam a nr.1. Könnyű viselet egyébként, nem a nagyon ragacsos típus - nyilván, mivel szájfény, érezhető, de abszolút kellemes.


A LOV | U parfüm sok más parfümmel ellentétben valószínűleg hamar el fog fogyni nálam ezen a nyáron. Egyszerre üde gyümölcsös és kellemes virágos illat. A gyümölcsös illatért a málna, a virágos illatért pedig nagyrészt a rózsa felel. Számomra abszolút nem édes illat, tényleg az üde és a virágos között helyezkedik el, mikor melyik érezhető jobban és nem is bánom, nem gondolom, hogy ebben a forró hőségben még egy édes illat jólesne. Tökéletes választás akár napközben, de kellően romantikus illat egy randevúhoz is - akár valakivel, akár magaddal töltöd. 



Ó, az ecsetek... A szemöldökecsetet az ég küldte nekem. Korábban egy sokkal keményebb sörtéjű szemöldökformázó ecsetem volt és azzal a szín, amit használtam, mindig sötét volt. Ezzel az az árnyalat teljesen kellemes, középbarna, nagyon jól lehet vele dolgozni.
A szemhéjra való ecset mindkét oldalával dolgoztam már, a lapos felével általában egy teljesen natúr árnyalatot tapogatok bele a szemhéjalapba, míg az árnyékoláshoz tökéletes másik felével a mélyítővonalba szoktam felvinni valami más árnyalatot, ez mostanában rózsaszín, de ha kicsit füstösebb eredményre vágyom, akkor barna vagy fekete.
Az arcra való ecsetek most annyira nem kapnak szerepet a mindennapjaimban, mert még a pirosítót is messziről kerülöm (de csak erre a célra, mert amúgy a pirosítót használom szemhéjra!). Szeretem, hogy kellően puhák, megfelelő mennyiséget vesznek fel mindenből, és ez mindegyik ecsetre igaz. Úgyhogy nagyon örülök, hogy kipróbálhatom őket, mert ecsetből sosem elég, jó ecsetből meg végképp!

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.