AVON Dramatic Duo szemceruza és szemhéjtus

*promóció

Az AVON májusi újdonságai között kapott helyet a DRAMATIC DUO nevet viselő szemhéjtus és szemceruza páros, többféle árnyalatban és én ezekből választottam hármat. A színes szemhéjtusokat már régóta szeretem, a szemceruzák is visszakerültek mostanában a mindennapi sminkrutinomba, úgyhogy ilyen tekintetben abszolút jó választás volt ez a három.



A Duo szemceruza fele tekerős, szerencsére hegyezni nem kell. Viszonylag puhák, könnyű velük sminkelni. A három árnyalatból (Alter Ego - fehér, Teal With It - teal, Blue You Away - kék) egyedül a Blue You Awayhez tartozik kék színű szemceruza, a másik kettőhöz feketét tettek - legnagyobb bánatomra egyébként, mert egy csodás fehér és teal is igazán izgalmas lett volna. De a fekete legalább bármikor jó.

A szemhéjtust alaposan célszerű felrázni. Viszonylag folyós (így el tud "futni" a kis - meg nagy - ráncokban), de jól felrázva megfelelően pigmentált és jól használható lesz - de nem állítom, hogy ez a legtökéletesebb formula, amit valaha használtam, pedig azért pár márkától használtam már színes szemhéjtust (volt egyébként kifejezetten béna is köztük, már nem is emlékszem a márkára, törölte az agyam). Nem vízálló, így kéretik nem sírni a viselésük közben. Vékony az ecset, így kifejezetten vékony vonalak, kis minták megfestésére is alkalmas. 



A fehér kifejezetten a kedvencem lett, több sminkben is viseltem már, akár vonal, akár pöttyök szintjén. A kék sajnos nem élte túl a tusvonal szerepét reggeltől addig, amíg haza nem értem, és kifakult, foltos lett, amit sajnálok, mert kifejezetten csodaszép színe van. Egyébként valahogy a swatchok sokkal jobban sikerültek velük, mint aztán a használat során bármi... A teal simán jó volt egyébként a tusvonal belső részeként, egész nap kitartott, és csoda színe van, csak valahogy az arcom mellé olyan jellegtelen, nem vagyunk ilyen tekintetben kompatibilisek, de ez nem a szín hibája. 




Összességében vegyes érzéseim vannak, mert ennél az AVON tud sokkal jobbat, de tényleg. De a fekete szemceruza legalább bármikor jó. A fehér tust biztosan elhasználom mindenféle "kreatív" mintához, a kéknek és tealnek pedig nem tudom, mi lesz a sorsa. Valahogy majd kiegészítem velük a sminkeket, talán. Meglátjuk.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.