Bonprix | Majdnem esküvői kiadás

    *promóció

Ismét eltelt egy kis idő az előző Bonprix rendelés óta és most kifejezetten voltak is terveim. Júniusban esküvőre megyek és arra szerettem volna valami szép ruhát választani, meg magassarkú szandált (hátha már nem lesz ilyen botrányos esős idő) és mivel még maradt a keretből, amit kaptam, egy felső is becsúszott utólag, véletlenül.



Ruha sifonnal

Megmondom őszintén, mivel még ruhát sosem rendeltem innen, nagyrészt csak pulóvereket, pólókat, kicsit féltem attól, hogy nem lesz jó a méret, amit kiválasztottam. Szerencsére tévedtem, viszont a hosszát tekintve vannak problémáim, amik nyilván az én magasságomból adódnak. Illetve kicsit töltött galamb hatását keltem benne, még magassarkúval is, de hát a 158 cm az 158 cm, ezzel nem lehet mit kezdeni. A ruha anyaga teljesen jó, két alsószoknya része is van, így abszolút nem átlátszó. Kényelmes is, de időközben végül átvariálódott a fejemben, hogy mit viselek majd az esküvőn, viszont ettől függetlenül ez egy csinos darab. Eggyel nagyobbat választottam, mint amiket általánosságban pulóverből választok (ebből 46 jött), és ez így be is vált. Ami egyébként külön boldoggá tett, hogy többféle alkatú modellen megtekinthetők x méret felett és alatt az adott ruhák, így ad egy kis segítséget, hogy hogyan állhat majd az adott darab.



Cipő tekintetében a méret már nem kérdéses, a 37-es az, ami itt bevált és ez most sincs másképp. Az nem komfortos, hogy kifejezetten a pucér lábfejem mutogassam, úgyhogy egy komplett szettet építettem köré - és elvileg ezt így viselni is fogom, de majd még kiderül. Kényelmes, és bár valószínűleg kilométereket nem fogok benne róni (mert arra fizikailag képtelen vagyok, azt a magassarkút még nem találták fel :D), mindenesetre örülök, hogy nyitottam a magassarkúk felé.


Bordás póló kivágással

Nyilván szemmel látható, hogy vannak melleim, viszont kifejezetten zavar, ha több látszódik belőlük, mint ami komfortos, és szerencsére az ilyen típusú kivágott felsőkkel lehet "játszani", hogy mennyit mutasson. Ebből rendelhettem volna eggyel kisebbet, a 44/46 érkezett, de talán a 40/42 is tökéletes lett volna. Így egy kicsit elállt a "pánt", amire a gomb van varrva, de megoldottam és odébbvarrtam. :D Őt külön rendeltem egyébként, mert maradt a megadott keretből, amit akkor nem tudtam mire felhasználni, nem volt terv, végül megtaláltam ezt és egy minimális "ráfizetéssel" meg is rendeltem. És a poszt kikerülésekor akciós, úgyhogy érdemes most lecsapni rá!





Összességében ismét jókat választottam, bár már egyre nehezebb a megadott kereten belül maradni, mondjuk ez így legalább ad egy plusz kihívást, és tényleg igyekszem jól átgondolni, mi az, amit ki tudok használni, mi az, amire szükségem van és mi az, amit tényleg hordanék évek múlva is. A termékek neve egyben link is, kattintható, így ha érdekelnek, akkor a webshopon meg is tudjátok nézni.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.